17 Ιουνίου 2009

Συνάντηση με τους Πατέρα, Βαρδινογιάννη είχε η «επιτροπή σωτηρίας» του Ερασιτέχνη

Δράση ανέλαβαν την Τρίτη τα μέλη της «επιτροπής σωτηρίας» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Οι Πιστιόλης, Ιθακήσιος και Βασιλόπουλος είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Νίκο Πατέρα.

Πρώτα συναντήθηκαν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον ενημέρωσαν για τα οικονομικά δεδομένα των τμημάτων του Ερασιτέχνη. Διέρρευσε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εκδήλωσε την επιθυμία να χρηματοδοτήσει το τμήμα υδατοσφαίρισης, ωστόσο, επίσημα δεν ανακοινώθηκε τίποτα.

Ακολούθησε το απόγευμα η συνάντηση με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, Νίκο Πατέρα. Ο τελευταίος πρότεινε στους εκπροσώπους της «επιτροπής σωτηρίας» να ετοιμάσουν μία αναλυτική κατάσταση των εσόδων και εξόδων του κάθε τμήματος, έτσι ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι που θα θελήσουν να χρηματοδοτήσουν ένα ή περισσότερα τμήματα του Ερασιτέχνη, μετά την αναγγελία αποχώρησης του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Ν. Πατέρας ξεκαθάρισε στους τρεις άνδρες ότι θα πρέπει να υπάρξει αναλυτική παρουσίαση των οικονομικών δεδομένων, προκειμένου να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μία πλήρη εικόνα για το τι γίνεται σε κάθε τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: