17 Ιουνίου 2009

Αγκαλιά με τον Ενγκελαρ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

Και ενώ η αγωνία στον Παναθηναϊκό για την απάντηση του Χούλιο Κρουζ κορυφώνεται, στην Παιανία ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Ορλάντο Ενγκελαρ.
Τα γερμανικά ΜΜΕ είχαν για ακόμα μια φορά εκτενή αναφορά στο «φλερτ» του Παναθηναϊκού με τον Ολλανδό μέσο κάνοντας λόγο πως ο ψηλόσωμος χαφ βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «πράσινους». Τα περισσότερα ρεπορτάζ, μάλιστα θεωρούν κλεισμένη τη συμφωνία του διεθνούς ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό, αφού η ελληνική ομάδα τα έχει βρει και με την Σάλκε με ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 ευρώ.
Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η ατάκα του προέδρου του γερμανικού συλλόγου, Γιόζεφ Σνούσενμπεργκ, στους εκπροσώπους του Αγιαξ και της Αϊντχόφεν που επιχείρησαν να επανέλθουν στην υπόθεση με βελτιωμένες προτάσεις για τον Ενγκελαρ, λέγοντας τους ότι «αργήσατε, ο παίκτης πάει στον Παναθηναϊκό».
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το θέμα θα έχει θετική κατάληξη για την ομάδα του «τριφυλλιού» με τον Ενγκελαρ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» με τις ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται στα 1,2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: