3 Ιουνίου 2009

«Κανένα ενδεχόμενο να γυρίσω στην ΑΕΚ» ξεκαθάρισε ο Μελισσανίδης

Κατηγορηματικός και ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Δημήτηρης Μελισσανίδης με δήλωσή του, καθώς ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να επιστρέψω στη διοίκηση της ομάδας». Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, τόνισε ότι «υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας για το ποδόσφαιρο», ενώ υποστήριξε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται «ριζικές λύσεις και γενναία χρηματοδότηση και ότι δεν είναι αρκετή η ορθολογική διαχείριση των εσόδων της».

Αναλυτικά η δήλωσή του Μελισσανίδη:

«Επειδή η πρόθεσή μου είναι να βάλω ένα τέλος στη φημολογία περί πιθανής εμπλοκής μου στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, μετά και τις αναφορές στο πρόσωπό μου στη χθεσινή (σ.σ. Τρίτη) συνέντευξη Τύπου της εταιρίας και επειδή αισθάνομαι το χρέος να ξεκαθαρίσω τη στάση μου απέναντι στον κόσμο της ομάδας, θέλω να επισημάνω τα εξής:

Στη διάρκεια αυτών των πέντε ετών έκανα τρεις προσπάθειες προκειμένου να βοηθήσω την αγαπημένη μας ομάδα.

Η πρώτη ήταν για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια στα πλαίσια των εκλογών του ερασιτεχνικού σωματείου.

H δεύτερη ήταν η επίσης συγκεκριμένη πρότασή μου πέρσι το καλοκαίρι όταν μαζί με ομάδα επιχειρηματιών προτείναμε να επενδύσουμε χρήματα προκειμένου η ΑΕΚ να γίνει και πάλι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τους στόχους της.

Και η τρίτη μόλις πριν από μερικές εβδομάδες όταν συναντήθηκα με εκπροσώπους του σημερινού μετοχικού σχήματος.

Το δικό μου μήνυμα παραμένει ξεκάθαρο και αφορούσε ενδεχόμενο συνεργασίας μας στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ υπό την προϋπόθεση πάντα ότι από κοινού θα επενδύαμε στην ομάδα προκειμένου να την καταστήσουμε και πάλι μεγάλη.

Παρόλη την εκτίμηση που έχω στους ανθρώπους της Διοίκησης, διαπίστωσα διαφορά στη μεταξύ μας φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο, που έγκειται στο ότι εγώ εκτιμώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές λύσεις και γενναία χρηματοδότηση προκειμένου να δημιουργήσει τις απαραίτητες για την ιστορία της προϋποθέσεις πρωταθλητισμού και ότι δεν της είναι αρκετή ακόμα και η ορθολογική διαχείριση των εσόδων της, όταν μάλιστα με τις σημερινές συνθήκες θα υπολείπονται σταθερά των αντίστοιχων εσόδων των ανταγωνιστών της.

Κατόπιν τούτου και επειδή οι πρωτοβουλίες μου, όπως εκτέθηκαν ανωτέρω δεν απέδωσαν και με γνώμονα το συμφέρον της ΑΕΚ, που δεν έχει να κερδίσει τίποτα απολύτως από την παρατεινόμενη φημολογία, θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδεχόμενο να επιστρέψω στη διοίκηση της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: