21 Ιουνίου 2009

Πατέρας: "Το μοναστήρι να είναι καλά"


Ο πρόεδρος των "πρασίνων", με δηλώσεις του στο sportaction.gr, διαβεβαίωσε τους φιλάθλους πως υπάρχει χρόνος και χρήμα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας και τόνισε πως συγκυριακές ατυχίες δεν θα αποπροσανατολίσουν το σύλλογο.

Αναλυτικά, ανέφερε:

"Ο Παναθηναϊκός δεν εξαρτάται ούτε από έναν ατζέντη ούτε από έναν ποδοσφαιριστή. Εάν κάποιος ποδοσφαιριστής έχει πρόβλημα να δουλέψει στην Ελλάδα τότε “το μοναστήρι να 'ναι καλά...”. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει στον Παναθηναϊκό γιατί του προσφέρουμε ιδανικές συνθήκες, εξαιρετικές απολαβές και το προνόμιο να παίξει σ' ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο.

Θα ακολουθήσουμε το μεταγραφικό σχεδιασμό που έχουν ετοιμάσει οι κ.κ. Αντωνίου και τεν Κάτε. Σ' αυτόν τον σχεδιασμό υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση και θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους μας ότι υπάρχει χρόνος και χρήμα για να κάνουμε ό,τι πρέπει ώστε να ενισχυθεί η ομάδα μας.

Οι σκάουτερ του Παναθηναϊκού παρακολουθούν ταλαντούχους παίκτες κι αναφέρονται στον κύριο Αντωνίου και στον κύριο Τεν Κάτε. Κάνουν εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματά της θα φανούν στο μέλλον. Άλλωστε, η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη είναι στην αρχή της.

Από την άλλη μεριά, πρόθεσή μας είναι ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί στις θέσεις που ζήτησε ο προπονητής κυρίως με έμπειρους, «φτασμένους» παίκτες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη έρευνα και σκάουτινγκ. Σας είπα και πριν υπάρχει και σχέδιο και χρόνος για να υλοποιηθεί και δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστούμε από συγκυριακές αναποδιές ή ατυχίες που ούτως ή άλλως είναι μέσα στο παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: