17 Ιουνίου 2009

Νέα μεταγραφή από Άρη: Ανακοίνωσε τον Αργεντίνο Αράνο...

Την τέταρτη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Αρης. Πρόκειται για τον 29χρονο Αργεντίνο αριστερό μπακ Κάρλος Αντρές Αράνο, ο οποίος αγωνίζεται ως κοινοτικός καθώς διαθέτει ισπανικό διαβατήριο.
Ο παίκτης έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 3.
Χαρούμενος από το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι ισπανόφωνοι στους «κιτρινόμαυρους» δήλωσε ο Αράνο. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συμφώνησα με τον Αρη και θα συνεχίσω στην Θεσσαλονίκη. Ξέρω ότι έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα με πολύ φανατικούς οπαδούς. Ήδη έχω δει διάφορα βιντεάκια από τις κερκίδες και είναι θετικό που στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ισπανόφωνοι.
Έμαθα και για την μεταγραφή του Λεάντρο Γκρασιάν και τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχθηκαν στην Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στη νέα μου ομάδα και να δώσουμε στον κόσμο λόγους για να πανηγυρίζει» κατέληξε.

Το βιογραφικό του:

Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 1980, στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής. Έχει ύψος 1.71 και είναι 73 κιλά. Ξεκίνησε από την Ρασίνγκ Κλουμπ της Αργεντινής το 1998 και μέχρι το 2003 αγωνίστηκε σε 97 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ. Το 2001 αναδείχτηκε Πρωταθλητής Αργεντινής με τη φανέλα της.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε για έξι μήνες στην Σιένα και έξι μήνες στην Περούτζια στην Ιταλία, αλλά δεν πήρε ευκαιρίες (δύο συμμετοχές). Την περίοδο 2004-05 με την φανέλα της Κίλμες αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια.

Το καλοκαίρι του 2005 πήγε για ένα εξάμηνο στην αργεντίνικη Εστουδιάντες όπου έπαιξε σε 12 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Επέστρεψε στην Ράσινγκ για να κλείσει την σεζόν έχοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ.

Την σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε στην Ισπανία με την φανέλα της Πόλι Εχίδο έχοντας 20 συμμετοχές. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιστηκε και πάλι στην πατρίδα του στην Ουρακάν έχοντας 52 συμμετοχές και ένα γκολ.

Πλήρες όνομα:……………Carlos Andres Fernandez Arano
Ημ. γέννησης:…………….06/05/1980
Τόπος γέννησης:…………Μπουένος Άιρες, Αργεντινή
Εθνικότητα:……………….Αργεντίνικη (κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου)
Ύψος:……………………...1.71m
Βάρος:…………………….73κιλά
Θέση:……………………..Αριστερός μπακ

Στο μεταξύ, την Παρασκευή στις 17.45 αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους ιθύνοντες της Ρεάλ Σοσιεδάδ να έρθει νωρίτερα, όπως και τελικά θα συμβεί. Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ το Σάββατο στις 11.30 στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: