18 Ιουνίου 2009

Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Μέλμπεργκ

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ είναι ο εκλεκτός του Τιμούρ Κετσπάγια για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν με νέα βελτιωμένη προσφορά στη Γιουβέντους και στον παίκτη. Αυτό, όμως, που θα πρέπει να... ξεπεράσουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι η επιθυμία του Μέλμπεργκ να παραμείνει στην Ιταλία ή στην «καλύτερη» περίπτωση να μην έρθει στην Ελλάδα.

Πάντως, το ενδιαφέρον που δείχνουν για την απόκτησή του δεν θα υπήρχε αν επίσης δεν υπήρχε και πρόσφορο έδαφος. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση, καλύτερη από αυτή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του να τον αποκτήσει.

Μάλιστα, υπάρχει αισιοδοξία, ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα του 32χρονου αμυντικού, ο οποίος θέλει 2 εκατ. ευρώ το χρόνο για κλειστό 3ετές συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός, αρχικά «πάγωσε» με τις απαιτήσεις του παίκτη, αλλά τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν να προκρίνουν τη λύση Μέλμπεργκ, αφήνοντας ως εναλλακτική τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερό του, Ιβιτσα Νταγκουτίνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: