12 Ιουνίου 2009

Ολυμπιακός: Θέλουν να έρθουν Ντραγκουτίνοβιτς - Λεντέσμα

Κλεισμένη θεωρούν στον Ολυμπιακό τη μεταγραφή του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Σεβίλλη ζήτησε περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 34χρονου αμυντικού, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με τους υπευθύνους του Ολυμπιακού φέρεται να είναι σε καλό δρόμο.

«Θέλω να έρθω. Η προοπτική του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή, διότι μπορεί να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο ίδιος ο Ντράγκο. Ωστόσο, όπως σημείωσε, «πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες. Δεν εξαρτάται από μένα, δεν είμαι ελεύθερος. Εχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και είμαι σε μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που με ενδιαφέρει πολύ».

«Εχουμε μιλήσει με τον Τζόλε. Μιλάμε, άλλωστε, τακτικά. Μου έχει πει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Και όχι μόνο τώρα, αλλά και παλιότερα. Ο Τζόλε, άλλωστε, είναι ένας λόγος για τον οποίο μπορεί να έρθω ούτως ή άλλως σύντομα στην πατρίδα σας για διακοπές», πρόσθεσε αναφερόμενος στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Λιμάνι θέλει και ο Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος ερωτηθείς για την προοπτική να φορέσει και πάλι την «ερυθρόλευκη» φανέλα, είπε: «Εγώ θέλω να επιστρέψω και να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά περιμένω την απόφασή του».

Την ίδια ώρα, ο ατζέντης του Κριστιάν Λεντέσμα, Αντριάν Καστεγιάνο, πρότεινε στους νταμπλούχους τον νεαρό αριστερό χαφ της Ρίβερ Πλέιτ Ντιέγκο Μπουανανότε. Η τιμή του 21 ετών αριστεροπόδαρου παίκτη ξεπερνά τα 10 εκατ.€, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν αποκλείεται να εξετάσουν τη λύση της συνιδιοκτησίας ή ακόμα και της ανταλλαγής με τον Λεντέσμα και τον Μπελούτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: