9 Μαΐου 2009

Στοίχημα Serie A: Δυο φιλοξενούμενες που καίγονται...

Με δύο ματς ξεκινάει η 35η αγωνιστική όπου οι γηπεδούχοι έχουν το μυαλό τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το κύπελλο Ιταλίας. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν πιο πολύ ανάγκη τους βαθμούς θα προσπαθήσουν να τους κλέψουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Sampdoria - Reggina

Η Sampdoria βρίσκεται στην 13η θέση και με 4 αγώνες να απομένουν μπαίνει σε αυτό το ματς εντελώς αδιάφορη. Αντίθετα η Reggina καίγεται για τους τρεις βαθμούς μιας και παλεύει για την σωτηρία της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καταφέρει να κάνουν 2 πολύ σημαντικές νίκες στα τελευταία 3 παιχνίδια μειώνοντας τη διαφορά από τη Torino στους τρεις βαθμούς. Ο τεχνικός της Reggina, Nevio Orlandi θα έχει στο μυαλό του τον τρόπο που η Genoa κέρδισε τους γηπεδούχος την προηγούμενη αγωνιστική. Πιστεύει πως ο Andrea Costa είναι αυτός που θα τρομάξει την αντίπαλη άμυνα με τις επελάσεις του στα άκρα, και τις σέντρες ακριβείας.

Αντίθετα η αδιάφορη πλέον ομάδα του Walter Mazzarri έχει περισσότερο στραμμένη την προσοχή της στο τελικό του κυπέλλου παρά στο πρωτάθλημα. Την συμπεριφορά αυτή καλούνται να εκμεταλλευτούν οι παίκτες της Reggina.


Lazio - Udinese

Με πολύ μεγάλη ψυχολογία μπαίνει η Lazio στο ματς αυτό απέναντι στην Udinese μετά τις μεγάλες νίκες με 4 - 2 επί της Roma και 1 - 0 επί της Genoa. Το μυαλό όλων είναι στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου και ίσως το γεγονός αυτό πάρει περισσότερη προσοχή από τους παίκτες από όσο θα χρειαζόταν. Η Udinese η οποία έχει ακόμα μικρές ελπίδες για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αδιαφορία της Lazio και να κλέψει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση έχοντας 4 σερί νίκες με πιο πρόσφατη το 3 - 0 επί της Atalanta. Οι φίλοι της Udinese πάντως μένουν με την πίκρα των 11 συνεχόμενων άσχημων αποτελεσμάτων μεταξύ του Νοεμβρίου και του Ιανουαρίου - και πιστεύουν, πως αν είχαν αντιδράσει εκείνη την εποχή διαφορετικά, σίγουρα η ομάδα θα ήταν πολύ ψηλότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: