24 Μαΐου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Primera Division: Όλοι μαζί...

Η αυλαία της 37ης αγωνιστικής της Primera Division κλείνει με το παιχνίδι στο Santiago Bernabeu ανάμεσα στη Real Madrid και τη Mallorca, τη στιγμή, που όλες οι υπόλοιπες ομάδες αγωνίστηκαν χτες, αφού είχαν άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο κάποιον στόχο.

Real Madrid-Mallorca

Το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό παιχνίδι, που καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Η Real Madrid έχει μοναδικό στόχο ν' αποχαιρετήσει με καλό τρόπο το κοινό της, μετά την καταστροφικά αποτυχημένη χρονιά. Η «Βασίλισσα» προέρχεται από την τρίτη συνεχόμενη ήττα της, εκτός έδρας από τη Villarreal, που ακολούθησε αυτές από την Barcelona και Valencia. Το σημερινό παιχνίδι είναι το τελευταίο του Fabio Cannavaro στο Bernabeu, καθώς από τη νέα σεζόν θ' αγωνίζεται και πάλι στη Juventus. Στις απουσίες των Salgado, Heinze, Guti και Sneijder, προστέθηκαν αυτές των Metzelder και Gago, με τον Pepe να παραμένει τιμωρημένος. Ο Juande Ramos αναμένεται να ξεκουράσει τον Casillas.

Η Mallorca μετά τη νίκη επί της Barcelona την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει ακόμα ένα σκαλπ μεγάλης ομάδας, ώστε να τελειώσει με καλές εντυπώσεις τη σεζόν, χωρίς όμως να μπορεί ν' ανέβει παραπάνω από την ένατη θέση. Δεν είναι διαθέσιμοι για τον Gregorio Manzano οι ωMartí, Aouate, Scaloni και Nunes.

Δεν υπάρχουν σχόλια: