2 Μαΐου 2009

Στοίχημα Primera Division: Δεσπόζει το "El Clasico"

Με τις Real Madrid και Barcelona να αναμετρώνται στο Santiago Bernabeu και τη διαφορά ανάμεσά τους να είναι στους τέσσερεις βαθμούς, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει κάποιο άλλο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στην Primera Division.

Real Madrid-Barcelona

Με ηγέτη τον... ηγέτη της, Raul, η Real Madrid επικράτησε εκτός έδρας της Sevilla με 2-4 και μείωσε τη διαφορά από τη Barcelona στους τέσσερεις βαθμούς και θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την επανάληψη της αρπαγής του τίτλου, όπως πριν δύο χρόνια με τον Capello. Εκτός απ' τον τιμωρημένο Pepe, απουσιάζει για τη «Βασίλισσα» και ο Guti, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ολλανδοί Sneijder και Robben με τον δεύτερο να μπαίνει στην αποστολή, αλλά ν' αναμένεται να δοκιμάσει λίγο πριν το παιχνίδι.

Η Barca μετά την ισοπαλία με τη Valencia είδε τη διαφορά που είχε από τη μισητή αντίπαλό της να μειώνεται στους τέσσερεις βαθμούς και ίσως έχει αρχίσει να υπάρχει άγχος στην ομάδα του Pep Guardiola. Αν αναλογιστεί κανείς ότι την Τετάρτη ακολουθεί και ο επαναληπτικός ημιτελικός του Champions League στο Λονδίνο με την Chelsea, οι μέρες αυτές είναι οι πιο κρίσιμες της σεζόν. Ο Rafa Marquez τραυματίστηκε και θ' απουσιάσει, ενώ αμφίβολος είναι ο Thierry Henry και τη θέση του ίσως πάρει ο Andres Iniesta.


Numancia-Malaga

H Numancia γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα, εκτός έδρας από την Almeria και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με έξι βαθμούς απόσταση από μια θέση σωτηρίας. Σημαντική η επιστροφή του επιθετικού Aranda μετά από ένα μήνα.

Η Malaga αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με τη Deportivo και βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από την έκτη θέση, που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν. Επιστρέφει από τιμωρία ο Jesus Gamez, ενώ και οι Adrian και Apono είναι στη διάθεση του Tapia.


Villarreal-Sevilla

H Villarreal πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, και πάλι με το ίδιο σκορ 2-1, αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Getafe και πλησίασε στον έναν βαθμό την τέταρτη Valencia και τους δύο τη σημερινή της αντίπαλο, οπότε βρίσκεται και πάλι σε τροχιά Champions League. Εκτός παραμένουν οι Senna και Guille Franco, ενώ διαθέσιμος είναι ο Angel, του οποίου η δεύτερη κίτρινη στο Coliseum ανακλήθηκε από την επιτροπή εφέσεων.

H Sevilla γνώρισε τέταρτη συνεχόμενη ήττα, εντός έδρας από τη Real Madrid και είδε τη μέχρι τώρα σίγουρη τρίτη θέση να αμφισβητείται από τη Valencia, ενώ πλέον δεν είναι καν σίγουρη αν θα καταφέρει να προκριθεί στο Champions League, ακόμα κι αν κατέχει αυτή τη στιγμή την τρίτη θέση. O Manolo Jimenez δεν έχει στη διάθεσή του τον Romaric.

www.vcbet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: