17 Μαΐου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Premier League: Ελπίζει ακόμα στο θαύμα η West Brom

H Albion ελπίζει ακόμα στο θαύμα, από τη στιγμή, που μαθηματικά δεν έχει κριθεί ο υποβιβασμός της στο Championship και υποδεχόμενη τη Liverpool, δεν θέλει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

West Brom-Liverpool

H West Brom δείχνει ότι θα μπορούσε να παραμείνει στην κατηγορία, αν έκανε ότι κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές αρκετά νωρίτερα στη χρονιά. Πάντως μετά τα χτεσινά αποτελέσματα, αν κάνει το απόλυτο σήμερα και την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τη Blackburn, έχει ελπίδες παραμονής. Ο Scott Carson ίσως να μην έχει εγγυημένη τη θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, καθώς κατά την απουσία του ο Dean Kiely εντυπωσίασε. Δεν είναι διαθέσιμοι και πάλι ο μέσος James Morrison και ο κεντρικός αμυντικός Abdoulaye Meite.

Η Liverpool δεν έχει πλέον ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα, καθώς χτες η Man Utd το κατέκτησε και το μόνο που θέλει είναι να μη χάσει και τη δεύτερη θέση από την Chelsea, που υπολείπεται τρεις βαθμούς. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Fernando Torres, μετά τον τραυματισμό του την περασμένη εβδομάδα, και παρότι τον ξεπέρασε ίσως μετά την εξέλιξη με το πρωτάθλημα, ο Benitez να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του.


Chelsea-Blackburn

H Chelsea διέλυσε την Arsenal με 1-4 σ' ένα παιχνίδι, που στην αρχή φαινόταν ότι θα χάσει βάσει των ευκαιριών των δύο ομάδων και αν κάνει το απόλυτο ίσως μπορέσει να τερματίσει δεύτερη, ενώ έχει μπροστά της και τον τελικό του FA Cup. Αμφίβολοι είναι οι Salomon Kalou, Michael Ballack και Juliano Belltti, ενώ συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς οι Deco και Ricardo Carvalho.

Η Blackburn σώθηκε και μαθηματικά, χωρίς καν ν' αγωνιστεί, καθώς δούλεψαν γι' αυτή Hull και Newcastle, που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν χτες. Εκτός παραμένουν οι επιθετικοί Roque Santa Cruz και Jason Roberts, αλλά επιστρέφει ο αμυντικός Andre Ooijer.

Δεν υπάρχουν σχόλια: