1 Μαΐου 2009

H στιγμή της αλήθειας για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έφτασε. Απέχουμε μόλις λίγες ώρες από το τζάμπολ (22.00) του ελληνικού εμφυλίου επί γερμανικού εδάφους, και συγκεκριμένα στο «Ο2 WORLD ARENA» του Βερολίνου όπου φιλοξενείται τον Final 4 της εφετινής σεζόν.

Είναι η στιγμή που οι παίκτες των δύο ομάδων ελπίζουν να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων όλης της χρονιάς, ωστόσο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα μόνο η μία πλευρά θα πανηγυρίζει. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και στην Μπαρτσελόνα (19.00 ΣΚΑΪ).

Ανήμερα της 1ης Μαίου οι παίκτες των τεσσάρων ομάδων δεν έχουν δικαίωμα να... απεργήσουν και όπως φαίνεται η συγκεκριμένη ημέρα, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους Γερμανούς, θα περάσει απαρατήρητη για τους αποψινούς πρωταγωνιστές, αφού η Ευρωλίγκα έχει φροντίσει ώστε οι αποστολές των ομάδων να διαμένουν αρκετά μακριά από το επίκεντρο των διαδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή όπου φιλοξενούνται οι ομάδες οι δρόμοι είναι άδειοι όπως η... Αθήνα τον δεκαπενταύγουστο.

Η «αιώνια» μάχη αναμένεται να καθηλώσει ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο, και όχι μόνο την Ευρώπη, καθώς η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε 171 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: