9 Μαΐου 2009

Στοίχημα Bundesliga: Δύσκολη αποστολή για την πρωτοπόρο Wolfsburg

Η αγωνία συνεχίζεται λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην Bundesliga. Η αυλαία της 31ης αγωνιστικής ανοίγει με έξι αναμετρήσεις με την αναμέτρηση της Stuttgart με την Wolfsburg, να κλέβει την παράσταση. Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια του Σαββάτου.

Hertha - Bochum

Η Hertha, θα έχει σαν μοναδικό στόχο την νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Ο Andriy Voronin, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της ομάδας μετά την τιμωρία του. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Friedrich, Fiedler, Cufre, Kacar, Chahed, Lustenberger και Nicu.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, η Bochum βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται επίσης τους βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι. Οι Stanislav Sestak και Diego Klimowicz, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Αντίθετα οι Christian Fuchs, Oliver Schroder και Shinji Ono έχουν τεθεί οριστικά «νοκ-αουτ».


Cottbus - Bayern

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται τους βαθμούς σε αυτό το ματς. Ο Bojan Prasnikar, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Zimmermann, Franke, Lerchl, Adi, Da Silva και Muller.

Από την άλλη μεριά η Bayern, θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο του πρωταθλητή και έχει σαν στόχο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Miroslav Klose, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι διαθέσιμος για αυτή την αναμέτρηση.


Hoffenheim - FC Koln

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς η Hoffenheim υποδέχεται την Koln. Η κακή πορεία της Hoffenheim, έχει φέρει την δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Ralf Rangnick. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Ibisevic, Teber, Bernhardt, Jaissle και Ibertsberger.

Η Koln έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη της επί της Werder, την περασμένη αγωνιστική, και θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα μια νίκη που θα την βοηθήσει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Cullmann και Niedrig.

Stuttgart - Wolfsburg

Σε μια από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της αγωνιστικής η Stuttgart υποδέχεται την πρωτοπόρο Wolfsburg. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Bielefeld, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες και να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Markus Babbel, θα παραταχθεί χωρίς τους δυο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της Mathieu Delpierre (τιμωρημένος) και Serdar Tasci (τραυματίας). Εκτός μάχης έχουν τεθεί επίσης οι Ricardo Osorio και Yildiray Basturk.

Οι φιλοξενούμενοι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, όσον αναφορά στον τίτλο του πρωταθλητή. Η Wolfsburg, δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες αφού η διαφορά από την δεύτερη Bayern είναι μόλις στους τρείς βαθμούς. Ο Felix Magath, δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών και θα έχει όλους τους παίκτες τους στην διάθεσή του.

Hannover - Frankfurt

Το Hannover και η Frankfurt, βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία και η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με ενδιαφέρον. Και οι δυο ομάδες δεν κινδυνεύουν βαθμολογικά και αναμένουμε να δούμε ένα ανοικτό ματς. Το Hannover, θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και σε αυτό το ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Jiri Stajner.

Αντίθετα η Frankfurt μετράει δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αισθάνονται πιο καλά καθώς επιστρέφουν ο Fink και ο Ochs, μετά τις τιμωρίες τους.


Dortmund - Karlsruher

Η Dortmund, δείχνει αγωνιστικά αναγεννημένη το τελευταίο διάστημα και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε μια θέση που οδηγεί το κύπελλο UEFA(Europa League). Οι πέντε συνεχόμενες νίκες έχουν τονώσει την ψυχολογία της ομάδας, η οποία θα προσπαθήσει να συνεχίσει αυτό το νικηφόρο σερί.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ουραγός Karlsruher, πραγματικά καίγεται για τους βαθμούς που θα την βοηθήσουν για την παραμονή στην κατηγορία. Ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος για τους φιλοξενούμενους. Ο Da Silva, είναι τραυματίας και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: