15 Μαΐου 2009

Θέλει Ρεκόμπα ο Μπάγιεβιτς!


Όσο ο Πανιώνιος και ο Αλβάρο Ρεκόμπα δεν βρίσκουν κοινό σημείο επαφής, τόσο η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει ότι θα "κλέψει" τον ουρουγουανό σταρ. H Ένωση έχει ήδη έλθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή εκφράζοντας μέσω του ανθρώπου που χειρίζεται το θέμα (και λέγεται ότι είναι ο επόμενος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Βασίλης Τσιάρτας!) την επιθυμία του Ντούσαν Μπάγεβιτς να συνεχίσει ο Ουρουγουανός την καριέρα του στην Ένωση!
Η κατάσταση έχει ως εξής: Ο Πανιώνιος διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή όπως προβλέπει η οψιόν στο συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού, ωστόσο αν το πράξει θα πρέπει να του καταβάλει και για την επόμενη χρονιά το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ. Όσα δηλαδή έλαβε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Κυανέρυθροι δεν δύνανται να καλύψουν το συγκεκριμένο ποσό και πρότειναν στον Ρεκόμπα νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές (συγκεκριμένα 800.000 ευρώ για ένα έτος).
Πλέον περιμένουν την τελική απάντησή του.

Το δέλεαρ της Ευρώπης και το πριμ τίτλου

Στα 33 χρόνια του, ο Ρεκόμπα ίσως έχει ακόμα μία ευκαιρία να γευτεί ευρωπαϊκές συγκινήσεις και να διεκδικήσει τίτλους. Για ποδοσφαιριστές της δικής του αξίας και ιδιοσυγκρασίας, για παίκτες νικητές που πάντοτε επιζητούν τους μεγάλους στόχους, το δέλεαρ της προβολής αλλά και η αίσθηση ότι είναι ακόμα πρωταγωνιστές σε υψηλό επίπεδο είναι πολλές φορές σημαντικότερα οφέλη από τα χρήματα.

Ωστόσο μπορεί να τον δελεάσει προσφέροντας διετές συμβόλαιο με χαμηλές απολαβές (500.000 ευρώ) συ κι μεγάλο μπόνους (ως και 1 εκατ. ευρώ) στην περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η κουβέντα που έχει κάνει ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή αλλά και τον ίδιο τον Ρεκόμπα ο οποίος το σκέφτεται σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: