21 Μαΐου 2009

Τζιόλης: «Μεγάλη η απογοήτευση»

Πικραμένος από την ευκαιρία που έχασε να κατακτήσει το Κύπελλο UEFA, αλλά και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε βασικός στον τελικό ανάμεσα στη Βέρντερ Βρέμης και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

«Στο γήπεδο είδαμε δύο ισάξιες ομάδες και ο αγώνας κρίθηκε από μία αδράνεια της στιγμής, σε μία φάση που δεν αμυνθήκαμε σωστά. Είναι μεγάλη η απογοήτευση όταν φτάνεις σε έναν τελικό και δεν μπορείς να κατακτήσει το τρόπαιο. Πλέον έχουμε μπροστά μας το θεσμό του Κυπέλλου που είναι μεν σημαντικός, αλλά όχι τόσο όσο ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο», τόνισε ο Έλληνας μέσος και πρόσθεσε: «Όταν έμαθα πως δεν θα ήμουν στην ενδεκάδα ήταν μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που έχω νιώσει. Ήθελα όμως ούτως ή άλλως να νικήσει η ομάδα μου, αλλά δυστυχώς ούτε αυτό καταφέραμε. Ίσως να μην έχεις ξανά την ευκαιρία στην καριέρα σου να αγωνιστείς σε έναν τέτοιο τελικό και να διεκδικήσεις το τρόπαιο. Αυτό που μένει στο τέλος είναι η εμπειρία της συμμετοχής σε έναν τελικό».

Όσο για το αν στοίχισε στην ομάδα του η απουσία του τιμωρημένου Ντιέγκο, είπε: «Η απουσία του Ντιέγκο ήταν αισθητή. Δεν νομίζω πάντως πως επηρεαστήκαμε από την αλλαγή του συστήματος από ρόμβο στο κέντρο σε τέσσερις παίκτες στην ευθεία, γιατί ήταν ένα σύστημα που το είχαμε εφαρμόσει με επιτυχία και στην Bundesliga. Άλλο βέβαια τα παιχνίδια του γερμανικού πρωταθλήματος και άλλο ο τελικός».

Για τη φάση στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης όπου λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με μακρινό σουτ σε 2-2 ανέφερε: «Δυστυχώς βρήκε χορτάρι το πόδι μου. Ήθελα να σκοράρω, είχα θετική σκέψη, αλλά δεν τα κατάφερα».

Τέλος, ερωτηθείς για τις προθέσεις του αναφορικά με το μέλλον του, ο δανεικός από τον Παναθηναϊκό στη Βέρντερ άσος τόνισε: «Στόχος μου είναι να μείνω στο εξωτερικό και η Βέρντερ είναι σίγουρα μία ομάδα που με καλύπτει αγωνιστικά. Όμως όλα αυτά θα τα δούμε σε μερικές ημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: