21 Μαΐου 2009

«Βόμβα» με Σάντος από την Αλ Αχλί Τζένταα!

Η πληροφορία ήρθε από την Σαουδική Αραβία και οι άνθρωποι της Αλ Αχλί Τζένταα δεν την διαψεύδουν. Σύμφωνα με αυτήο προπονητής του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος, έχει συμφωνήσει στην πρόταση συνεργασίας που του έκαναν και πως σύντομα, η Σαουδαραβική ομάδα να τον ανακοινώσει και επίσημα.

Ο Χαλίντ Αλ Κάμντι, τεχνικός διευθυντής της Αλ Αχλί Τζένταα, μιλώντας στο Metropolis ΦΜ είπε: «Τα σημερινά (σ.σ. χθεσινά) δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία αναφέρουν πως ο Φερνάντο Σάντος έχει ήδη υπογράψει με την ομάδα μας. Αυτό δεν ισχύει. Όμως περιμένουμε να πέσουν οι υπογραφές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, οπότε και θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο του συλλόγου. Η πρώτη μας επιλογή για τον πάγκο της ομάδας ήταν ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Πάολο Μπέντο, όμως δεν προχωρήσαμε σε διαπραγματεύσεις. Ήρθαμε σε επαφή με τον προπονητή της Εθνικής Σαουδικής Αραβίας, Ζοζέ Πεσέιρο και του ζητήσαμε να μας προτείνει έναν καλό Πορτογάλο προπονητή.

»Ο Πεσέιρο (σ.σ. πρώην τεχνικός του ΠΑΟ) μας συνέστησε τον Φερνάντο Σάντος στον οποίο κάναμε πρόταση πριν από τρεις εβδομάδες. Ήρθαμε σε επαφή απευθείας με τον ίδιο, αλλά και με τον μάνατζέρ του. Η Αλ-Αχλί έχει την δυνατότητα να πληρώσει τη ρήτρα συμβολαίου του Σάντος, αν υπάρχει τέτοια. Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Σάντος έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα που συνεργάζεται τώρα, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση είμαστε πρόθυμοι να το σπάσουμε” είπε με πάσα ειλικρίνεια ο ξένος εκπρόσωπος και μέλος της διοίκησης της Αλ Αχλί, ο οποίος σε ερώτηση αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τις συζητήσεις του προπονητή του με την Αλ Αχλί, είπε πως «δεν το γνωρίζουμε αλλά μάλλον το γνωρίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: