26 Μαΐου 2009

Απαισιόδοξος ο κόσμος του Ολυμπιακού, μετά τις δηλώσεις Κόκκαλη...


Κανέναν δεν φαίνεται να έπεισε ο Κόκκαλης στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με την πρόσληψη του Κετσπάγια στον Θρύλο, αφού ο κόσμος δεν βλέπει κάτι καλό στο πρόσωπό του. Διαβάστε όλες τις απόψεις, που δημοσιεύτηκαν στο gavros...

Σ' ευχαριστούμε

Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα.Όμως τώρα που φεύγεις από τον Ολυμπιακό εξήγησε μας γιατί μας διαλύεις? Προφανώς θέλεις να παραδώσεις την ομάδα όπως όταν την ανέλαβες, δηλαδή διαλυμένη.
Ντροπή να μιλάς έτσι για τον μεγαλύτερο και αληθινό προπονητή της ομάδας μας ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ. Παραδέξου ότι δεν θέλεις να ξοδέψεις μία για τον Ολυμπιακό και ότι η Λύση του Αντιολυμπιακού Κετσπάγια είναι για να γλιτώσεις 1 εκατομμύριο ετησίως. Μαζί με τα λεφτά που περιμένεις με την πολυμετοχικότητα θέλεις να το παίξεις προεδράρα πάλι, αλλά τα παραμύθια σου δεν περνάνε πια. Με το καράφλα και τους παίχτες από το καλάθι που μας ετοιμάζεις δεν σας βλέπω καλά. Ο Ολυμπιακός δεν είστε εσείς. Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και αυτός ο κόσμος πακέτο θα σας διώξει.

Γιατί δεν κάνει;

Δεν κάνει ε... ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;; Εγω δεν λέω ούτε αν κάνει ούτε αν δεν κάνει, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!! ξαφνικα γίνατε όλοι ξερόλες. Τειρεσίες. Αφού τα ξέρετε όλα, αντε στο ΣΕΦ να διώξετε τον ΑΧΡΗΣΤΟ τον Γιαννάκη, που έχει κάνει την ομάδα ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ με το ανύπαρκτο μπάσκετ που παρουσιάζει, και τους ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥΣ παίκτες που του φέρανε οι Αγγελόπουλοι.

Εκεί όμως ΜΟΥΓΚΑ!! Να φέρουμε πίσω κανένα Αλέφαντο κανένα Μπιγκόν. Ή εκτος και αν την ψωνίσαμε τελείως να φέρουμε κανενα Φεργκιουσον κανένα Αντζσελότι.

Αιντε....

Απαράδεκτο...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΜΟΝΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.

Άννα-Παύλος

Λεμόνης VS Κετσπάγια

Ας δεχτούμε πως ο Βαλβέρδε, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά του είναι παρελθόν. Πλέον ο Ολυμπιακός πορεύεται με νέο προπονητή τον Κετσπάγια. Ο Κετσπάγια ο Αεκτζής, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του,που έχει πρόβλημα με τις βεντέτες που...

παίζει σύστημα ταμπούρι και Άγιος ο Θεός, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό,που θα τερμάτιζε 3ος στο Κυπριακό πρωτάθλημα,που θα παίρνει 700 χιλιάρικα το χρόνο...

Πριν 1+ χρόνο απολύθηκε ο Λεμονής που ήταν και είναι Ολυμπιακάρα, που ήταν διαλλακτικός, που όλοι οι πρώην παίκτες του λένε τα καλύτερα γι'αυτόν (ειδικά Ντάρκο,Λούα-Λούα,Γκαλέτι), που πήγε την ομάδα με καλή μπάλα στους 16 του ChL, που στην Ελλάδα έπαιζε χάλια μπάλα, που κόστιζε κι αυτός 700 χιλιάρικα το χρόνο.

Ο Πρόεδρας έβαλε λέει στη ζυγαριά τα + και τα - του Κετσπάγια.Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής απλό πράγμα:Τα πλεονεκτήματα του Κετσπαγια είναι περισσότερα από αυτά του Λεμονή;

Δεν είμαι fan του Λεμόνη, αλλά εφόσον κάναμε πάλι το πισωγύρισμα σε προπονητές αμφιβόλου άξιας, εφόσον ο πρόεδρος δεν ήθελε να ξοδευτεί, ας πηγαίναμε τουλάχιστον στις σίγουρες λύσεις...

Κωστής Τσιτσίκας
Αντιολυμπιακές απόψεις...

ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ E-MAIL ΠΙΣΤΕΥΩ ΌΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ - ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΤΛΠ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ. ΕΙΣΤΕ ΜΟΙΖΕΡΟΙ ΜΕ ''ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ" ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΒΟΥΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΑΒΟΥΛΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΛΕΙΩΔΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΑΥΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΘΡΥΛΟ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΘΑ ΕΙNAI O ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

Geotsav

Τραγική εικόνα

Οχι μονο η φωτογραφια που δειξατε απο το ΔΣ του Ολυμπιακου και εξαιρω τον Πετρο Κοκκαλη και τον Λουβαρη ειναι η τραγικη εικονα αλλα και η σημερινη θλιβερη παρουσια του οικονομικου κολλοσου Κοκκαλη που αδυνατει πια να εχει προπονητη,παικταραδες και παγκο. Και εκανε και σχολια για το μπασκετ; Που το παρατησε στον Ζουρο; Που το διελυσε για να μην πληρωνει; Που το ξαναεστειλε στο Παπαστρατειο; Που η ομαδαρα των Ιωαννιδη-Ιβκοβιτς που διελυσε Κορομηλα ΠΑΟ, Ζαβλανο ΠΑΟ, Μπαλτακο, ΑΣΕΑΔ ΠΑΟ εγινε δεκα χρονια παιδικη χαρα των Γιαννακοπουλων;

Και καλα να δεχτω τον Κετσπαγια-για τι οχι τον Λεμονη τελικα που κερδισε πεντε ντερμπυ,κερδισε 30 εκ στην Ευρωπη..-κυριε Κοκκαλη. Αλλα πεισε με. Φερε γιατρους, μασερ, γυμναστες ευρωπης. Φερε Γκεκα, Κουτσιανικουλη, Τερματοφυλακα, αντι Τζολε. Φερε αμυντικους. Παικτες και οχι των δις υπαρχουν καταπληκτικοι και πολλοι. Διαθεση δεν εχεις Κοκκαλη. 4 χρονια οι Καστιγιο, Γιαννακοπουλος, Ελευθεροπουλος ειναι τιμωρια απο την πεφο; Τον Κουντουρη; Ευτυχως που γυρισε ο Συγγελιδης και ειδαμε κουπες ξανα και τον Ολυμπιακο μας οπως τον γουσταρουμε. Τελος πιστευει κανενας οτι κερδισανε στο ΣΕΦ οι γκριζοι λυκοι για... να χασει η ομαδα τους στο ΟΑΚΑ; Ημαρτον. ΑΣΕΑΔ, Βασιλακοπουλος, Κορομηλας, Βορεαδης, Ζαβλανος, Γκοντας την απονομη!

Ευχαριστω για την φιλοξενια και τη μαγκια της αντικειμενικοτητα σας.

Παναγιωτης Κομιανος

Πιο προσεκτικός

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΝΤΑΡΚΟ & ΒΑΛΒΕΡΔΕ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Χρήστος Ζάχος

Κατάλαβε κανείς τίποτα;

Το όραμα το κατάλαβε κανένας ρε παιδιά; Με Τεμούρι στο τιμόνι όλα θα πάνε κανόνι..... Άλλωστε απέκλεισε και την Τραμπζοσπόρ.... Ευτυχώς να λέμε που δεν αποδέσμευσε νωρίτερα ο Αστέρας τον Πατέρα-Κωστένογλου!

Πάνος Μαρίνης

Ποιος Κετσπάγια;

ΠΟΙΟΣ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ

Μάκης Εμανουηλίδης
Θα μείνει όνειρο

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ, Η ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΑΚΡΟΠΝΟΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, Η ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ (Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ) ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ) ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΟΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΟΡΤΟ, Η ΛΥΩΝ, Η ΣΑΧΤΑΡ, Η ΖΕΝΙΤ, Η ΓΑΛΑΤΑ, Η ΤΣΣΚΑ, Η ΣΕΒΙΛΛΗ, Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ, Η ΑΛΑΒΕΣ, Η ΣΕΛΤΙΚ, Η ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ, Η ΜΟΝΑΚΟ κλπ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ) ΚΑΙ ΣΑΙΝΤ-ΕΤΙΕΝ (ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ "ΥΠΟΘΕΣΗ" ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ - ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ).

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, κλπ.

ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ? ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ "ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΤΡΙΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!", "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ", "ΤΙ ΕΧΕΙ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ?", "ΚΡΥΦΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ - κάτι τετοιο", "Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...", "Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ", "Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ - κάτι τετοιο", "ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ",
κλπ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ), ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ.

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΕΝΩ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΨΗΛΑ - ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ - ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ - ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.

Γιώργος Τσώνης
Δυναμικές δηλώσεις

ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ! ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ 13 ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ BUDJET ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΛΑΓΟΥΣ". ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕΜΑΣ 100%!!! ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ" (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ).

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΦΙΛΙΚΑ,

Μάνος Αντάλης
Ας περιμένουμε

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΕΚΤΕΘΕΙ (π.χ.περίπτωση Ριβάλντο) ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΛΔΕΡΔΕ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ Ο Σ.Κ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ. ΟΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥ-ΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΤΡΕΛΑ.
ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ Σ. ΚΟΚΚΑΛΗ.

Γιώργος Δημητρόπουλος

Να φύγει

Ο ανθρωπος είναι αστείος και φαιδρός. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα καταστρέψει την ομάδα και πολύ σύντομα μάλιστα με τις μονομανίες του και τη σιγουριά του. Μια ζωή γέλαγα με τις (πλαστικές) "σημαίες" του βάζελου όταν μετά από κάθε χαστουκι έλεγαν "τωρα θέλουμε το κόσμο δίπλα μας...". Φαίνεται ότι ήρθε και η δική μας η σειρά. Μαυρο στο Κόκκαλη και στα διαρκείας μπάς και φύγει ο αλήτης.

Τάσος Κάτσικας



1 σχόλιο:

Bramb είπε...

Ειναι κριμα για μια τετοια ομαδα με εναν κοσμο να μην τον αφηνει ποτε κ πουθενα μονο να καθεται να βλεπει εναν αραχτο προεδρο με το γωστο χαμογελο να ισοπεδωνει ολα κ ολους για πλακα.Ο Ολυμπιακος Χτιζεται με ονειρα κ γκρεμιζεται την ιδια στιγμη απο εναν ανθρωπο που κανει το κεφι του με αυτο. Ολοι μαζι πρεπει να δειξουμε οτι ο Ολυμπιακος δεν αντεχει πια αυτα τα πισωγυρισματα.