26 Μαΐου 2009

Π. Γιαννακόπουλος: «Θα μάς ζηλεύουν για χρόνια!»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά την μεγάλη νίκη και το 2-0 επί του Ολυμπιακού. Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι έσπευσαν να συγχαρούν τους παίκτες, τονίζοντας ότι «αυτή την ομάδα θα την ζηλεύουν όλοι για πολλά χρόνια ακόμη». Από την πλευρά τους, οι αθλητές του «τριφυλλιού» δήλωσαν αποφασισμένοι να τελειώσουν τη σειρά την Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πήγε στα αποδυτήρια για να δώσει τα συγχαρητήρια του στους παίκτες της ομάδας και σχολίασε στους δημοσιογράφους:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έπαιξαν καταπληκτικά. Αυτόν τον Παναθηναϊκό θα τον ζηλεύουν πολλοί, για πολλά χρόνια ακόμα».

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ο Αντώνης Φώτσης τόνισε:

«Πάμε στο ΣΕΦ για το 3-0, αλλά ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από το σημερινό. Μπήκαμε δυνατά και καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από νωρίς. Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη διαφορά. Κλειδώσαμε τη νίκη από νωρίς κι αυτό είναι σημαντικό. Στο ΣΕΦ θέλουμε να παίξουμε εξίσου καλά και γιατί όχι, ακόμη καλύτερα».

Ο Νίκολα Πέκοβιτς τόνισε από την πλευρά του:

«Μετά τη νίκη στο ΣΕΦ θέλαμε να έχουμε καλή απόδοση και σήμερα, πράγμα που έγινε. Ολα ξεκίνησαν από την καλή άμυνα που παίξαμε. Αυτή μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και να πάρουμε μεγάλη διαφορά. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, γιατί πλέον απομένει μόνο μια νίκη για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Στράτου Περπέρογλου:

«Χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πάμε στο ΣΕΦ και θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με την ίδια λογική που είχαμε και στον πρώτο τελικό. Αυτό που θέλουμε είναι να ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με το τι μπορεί να γίνει στις κερκίδες. Η παρουσία του δικού μας κόσμου στο γήπεδο μας δίνει πάντα μεγάλη ώθηση, αλλά φυσικά καταδικάζουμε τα επεισόδια που έγιναν».

Τον λόγο πήρε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Σε σχέση με τον πρώτο τελικό, δεν ήμασταν και τόσο καλοί στην άμυνα, αλλά είχαμε πει πως πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά. Πετύχαμε αυτό τον στόχο και πλέον έχουμε τέσσερις μέρες για να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν περιμένουμε να είναι εύκολο το παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι πάμε για να κερδίσουμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο ΣΕΦ».

Νίκη στο ΣΕΦ ζήτησε και ο Νίκος Χατζηβρέττας:

«Καταφέραμε να τελειώσουμε από νωρίς το παιχνίδι και κερδίσαμε περισσότερες ώρες ξεκούρασης για το επόμενο παιχνίδι. Κλειδί ήταν νομίζω η παρουσία του κόσμου, που μας στήριξε. Τίποτα, όμως, δεν έχει κριθεί ακόμη. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο ΣΕΦ που θα πάμε να το κερδίσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο Μάικ Μπατίστ σχολίασε:

«Όπως είχα πει και μετά τον πρώτο τελικό η νίκη μας αυτή δεν θα είχε καμία σημασία, αν δεν κερδίζαμε σήμερα. Έχουμε κάνει το 2-0 και είμαστε σε πλεονέκτική θέση. Πάμε στο ΣΕΦ να τελειώσουμε τη σειρά, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε, θα γυρίσουμε εδώ για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα μαζί με τον κόσμο μας.

» Είμαι ενήμερος για το ρεκόρ των 35 πόντων. Εμείς σε αυτό το ματς δεν κυνηγήσαμε κάτι ιδιαίτερο, κερδίσαμε το παιχνίδι κι αυτό έχει σημασία. Η νίκη ε΄ναι νίκη είτε έρχεται με έναν είτε με 40 πόντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: