25 Μαΐου 2009

Υπογράφει και παρουσιάζεται από τον ΠΑΟΚ ο «Μέσι»

Ο στόχος του Champions League, όπως προέκυψε για τον ΠΑΟΚ στην πορεία του πρωταθλήματος, αποδείχθηκε άπιαστος. Έτσι στον «Δικέφαλο» συμβιβάστηκαν με την ιδέα της συμμετοχής στα προκριματικά του Europa League και το κεφάλαιο «πλέι οφ» ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με τη νέα ήττα στο ΟΑΚΑ.

Πλέον, ο Φερνάντο Σάντος στρέφει το βλέμμα στο μεταγραφικό επίπεδο και είναι χαρακτηριστικό ότι την Τρίτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Κουτσιανικούλης προκειμένου να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και να παρουσιαστεί από την ΠΑΕ.

Το κόστος της μεταγραφής αγγίζει το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ, συνυπολογίζοντας τις συνολικές αποδοχές του αθλητή (περίπου 300.000 ευρώ ετησίως), τα συμβόλαια των παικτών που θα μετακομίσουν στον Εργοτέλη ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και τα έσοδα του φιλικού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.

Δίχως αμφιβολία, πρόκειται για την πλέον δαπανηρή μεταγραφή του ΠΑΟΚ επί θητείας Θοδωρή Ζαγοράκη και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αποφασίστηκε η υπέρβαση για λογαριασμό ενός 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: