20 Μαΐου 2009

ΒΙΝΤΕΟ: Ο κορυφαίος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα


Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς ένα ανεκτίμητης αξίας βίντεο με φάσεις από τη ζωή και καριέρα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Ντιέγκο Αρμάνντο Μαραδόνα.
Στο 4.40 θα παρακολουθήσετε μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της παγκόσμιας αθλητικής δημοσιογραφίας στον αιώνα των αιώνων. Το ομορφότερο γκολ που έχει...

σημειωθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν ο Αργεντινός μάγος ντριπλάρει και αφήνει πίσω του όλους τους Αγγλους αντιπάλους.
Η περιγραφή του Αργεντινού δημοσιογράφου είναι συγκλονιστική και ανατριχιαστική:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

"...τώρα την κρατάει ο Μαραδόνα. Τον μαρκάρουν δύο. Τρέχει με την μπάλα ο Μαραδόνα. Η ιδιοφυΐα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αναπτύσσεται από τα δεξιά... μπορεί να δώσει στον Μπουρουσάγκα, αλλά συνεχίζει πάντα ο Μαραδόνα... ιδιοφυΐα, ιδιοφυΐα, ιδιοφυΐα!!! είναι, είναι, είναι... ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!!! ΑΓΙΕ ΘΕΕ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΟΟ!! ΓΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑ!!! ΝΤΙΕΕΕΕΕΕΕΓΚΟ!! ΜΑΡΑΔΟΟΟΟΟΟΟΟΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΙΙΙΣ!! ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕ!!
Ο ΜΑΡΑΔΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΛΑΛΟΜ, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΚΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΣΦΙΓΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!!
ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ 2 - ΑΓΓΛΙΑ 0 ! ΝΤΙΕ-ΓΚΟΛ, ΝΤΙΕ-ΓΚΟΛ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΔΟΝΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ! "
http://axion-esti.blogspot.com/2009/05/blog-post_7013.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: