11 Μαΐου 2009

Ζαγοράκης: "Φεύγω από τον ΠΑΟΚ..."

Απογοητευμένος είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά τα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα είχε με τον κόσμο και τον Κάκκο και είπε στους συνεργάτες του: «Δεν πάει άλλο. Φεύγω από τον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να τα βάζουμε με όλους»! Ο Ζαγοράκης, όπως λένε οι άνθρωποι που μίλησαν μαζί του, είναι «τρελαμένος» πρώτα απ’ όλα με τη διαιτησία. Θεωρεί ότι αυτή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού και επικεντρώνεται πολύ στην αποβολή του Γκαρσία και τη μη του Σιμάο.

Επίσης, αυτό που τον εξόργισε είναι οι αποδοκιμασίες των οπαδών στον Φερνάντο Σάντος, έναν προπονητή που στηρίζει. «Δεν γίνεται συνέχεια να μας αμφισβητούν για τις επιλογές μας», είπε. Οι συνεργάτες του δεν μπορούσαν να τον ηρεμήσουν και να του αλλάξουν άποψη. Οι επόμενες μέρες δείχνουν ότι θα είναι «καυτές», σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο θέμα Ζαγοράκη.

Φεύγει ο Γκαρσία;

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι ακόμη και να διώξουν τον Γκαρσία, μετά και τη χθεσινή του «έκρηξη». Ο Ουργουανός άφησε τον «δικέφαλο» με 10 παίκτες και άρχισε πάλι του δικά του, κλοτσώντας ότι έβρισκε μπροστά του και βρίζοντας θεούς και δαίμονες. Πλέον, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον παίκτη, ο οποίος στα αποδυτήρια ήταν… ταύρος μαινόμενος, σπάζοντας τα πάντα.

«Ελα έξω να αναμετρηθούμε σαν άντρες», έλεγε στον Σαριέγκι, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο Ουρουγουανός μίλησε για τη φάση με τον Σιμάο, κατηγορώντας τον Κάκκο: «Δεν τον ακούμπησα και να μου πει ο διαιτητής γιατί με απέβαλλε. Με κορόιδεψε. Είναι ο χειρότερος διαιτητής στην Ελλάδα και ήρθε να μας κλέψει το αποτέλεσμα. Πάντα κάνει τα ίδια στην Τούμπα. Όπως τιμωρούνται οι παίκτες πρέπει να τιμωρούνται και οι διαιτητές. Δυστυχώς, ο Κολίνα είναι μόνο ένας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: