11 Μαΐου 2009

Στο Ανόι ο Ολυμπιακός για φιλικό με το Βιετνάμ

Μπορεί οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού να έχουν ολοκληρωθεί, η φιέστα για το νταμπλ να έχει γίνει, ωστόσο οι διακοπές αργούν για τους «ερυθρόλευκους», αφού στο προσκήνιο βρίσκεται το ταξίδι στο Ανόι του Βιετνάμ για το φιλικό παιχνίδι με την εθνική ομάδα της ασιατικής χώρας.

Λίγες ώρες, μετά το... ξέφρενο γλέντι στον Νίκο Βέρτη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα υποχρεωθούν να αναχωρήσουν το μεσημέρι της Δευτέρας (16:15) για το... μακρινό Βιετνάμ, όπου την Πέμπτη θα διεξαχθεί το επικείμενο φιλικό με την εθνική ομάδα της εν λόγω χώρας.

Στο Ανόι θα ταξιδέψει κανονικά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρά το γεγονός ότι...

δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν. Τον Ισπανό τεχνικό ακόμα τον δεσμεύει συμβόλαιο με τον σύλλογο και είναι υποχρεωμένος να συμμετάσχει σε αυτό το ταξίδι.

Την αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζουν 18 ποδοσφαιριστές, ενώ καταγράφονται και αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών «πρώτης γραμμής» για διάφορους λόγους.

Πρώτα απ' όλα θα λείψει ο αρχηγός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Παρασκευά Άντζα και Χρήστο Πατσατζόγλου που επίσης αποτελούν παρελθόν απο τον Ολυμπιακό.

Το ταξίδι... απέφυγαν και οι Γκαλέτι, Μπελούτσι, Λέτο, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή και δεν θα παίξουν σε αυτό το παιχνίδι.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την «ερυθρόλευκη» αποστολή για το Βιετνάμ είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Μενδρινός, Λεονάρντο, Ντιόγκο, Βασιλόγιαννης, Σοϊλέδης, Ντάρμπισιρ, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης και Όσκαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: