4 Μαΐου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο: Αρχίζει "καυτή" εβδομάδα...

Ώρα να βρυχηθούν οι Τίγρεις, να κορυφωθεί το Champions League και η στιγμή για την ισορροπημένη ουκρανική αναμέτρηση στο UEFA - ναι, είναι κρίσιμη στιγμή σε όλη την Ευρώπη και ο James Eastham είναι απόλυτα έτοιμος για να κάνει τις καλύτερες επιλογές...

Δευτέρα 4 Μαΐου

Υπάρχουν πολλά περισσότερα το οποία παίζουν οι φιλοξενούμενοι της Hull City παρά αυτά που παίζουν οι γηπεδούχοι της Aston Villa, όταν οι «Τίγρεις» αντιμετωπίσουν την ομάδα του Martin O'Neill στο τελευταίο παιχνίδι της 35ης αγωνιστικής της Premier League - αλλά η ανάγκη για βαθμούς δεν εμπόδισε την ομάδα του Phil Brown να χάσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η Aston Villa μπορεί να μην έχει κίνητρο για να αγωνιστεί, αλλά...

είναι το φαβορί σε απόδοση 1,55 κόντρα στη Hull που είναι στο 7,50. Το over 2.5 γκολ στο 1,75 θα ήταν ένα καλύτερο στοίχημα, πάντως, καθώς η Villa μόλις πέντε φορές τη φετινή περίοδο δεν έχει δεχτεί γκολ σε 17 εντός έδρας παιχνίδια.
Τρίτη 5 Μαΐου
Η κυριαρχία της Manchester United επί της Arsenal στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη εβδομάδα για τα ημιτελικά του Champions League στο Old Trafford, επισφραγίστηκε με προβάδισμα μόλις ενός γκολ, αλλά μόνο ένας γενναίος θα κόντραρε την ομάδα του Sir Alex Ferguson να πετύχει ένα εκτός έδρας γκολ, που θ' αφήσει τους «Κανονιέρηδες» με μία δύσκολη αποστολή, στον επαναληπτικό του Emirates Stadium. Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, η Arsenal θα πρέπει να ρισκάρει προκειμένου να σκοράρει και οι πιθανότητες που θα έχει η United να αφήσει ανεκμετάλλευτα τα κενά που θα αφήσει πίσω η Arsenal είναι... μηδαμινές. Η κάτοχος του τροπαίου είναι στο 1,33 για να φτάσουν στο δεύτερο συνεχόμενο τελικό και δεν θα απέτρεπα κανέναν από το να τους ποντάρει στο 2,02 με 0-γκολ στο Ασιατικό handicap ή στο 2,88 για να κερδίσουν στα 90 λεπτά.
Τετάρτη 6 Μαΐου
Η Chelsea έγινε η πρώτη ομάδα που απέτρεψε την Barcelona από το να σκοράρει στο Camp Nou τη φετινή περίοδο, όταν την κράτησε στο 0-0 την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι πιθανότητες των «Μπλε» να αποτρέψουν την εκπληκτική ομάδα του Josep Guardiola απ' το να σκοράρει στο Stamford Bridge φαντάζουν να είναι εξαιρετικά εναντίον τους, μετά το εντυπωσιακό 6-2 της Barca επί της Real Madrid για την Primera Division στο Bernabeu, το βράδυ του Σαββάτου. Η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα των Καταλανών στις επιθετικές τους ενέργειες σίγουρα θα ήταν ένα μήνυμα προειδοποίησης προς την ομάδα του Guus Hiddink - και αν η Barcelona καταφέρει να βρει δίχτυα στο Δυτικό Λονδίνο, τότε η Chelsea θα πρέπει να σκοράρει δύο φορές για να προκριθεί στον τελικό. Η Barcelona είναι φαβορί στο 1,71 για να προκριθεί, με το over 2.5 γκολ να είναι επίσης ελκυστικό στοίχημα στο 2,10.

Πέμπτη 7 Μαΐου
Είχαμε την αίσθηση πως η Werder Bremen ήταν πολύ «λίγη» για να κερδίσει το Hamburg στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA, και η τοποθέτησή μας αποδείχθηκε σωστή, όταν οι φιλοξενούμενοι του Martin Jol επικράτησαν 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Weserstadion την περασμένη Πέμπτη. Το Hamburg είναι τώρα στο 1,37 για να φτάσει στον τελικό της Κωνσταντινούπολης (20 Μαΐου) - αλλά εάν αυτή η απόδοση σας φαίνεται πολύ μικρή, σκεφτείτε ότι το over 2.5 γκολ στο 1,77. Η Werder πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά για να έχει ελπίδες πρόκρισης και πολύ σπάνια διατηρεί ανέπαφη την εστία της.

Ο Ουκρανικός εμφύλιος μεταξύ της Shakhtar Donetsk και της Dinamo Kiev είναι απόλυτα ισορροπημένος, χάρη στο γκολ της ισοφάρισης του Fernandinho στο 68ο λεπτό για τη Shakhtar στο Valeri Lobanovskiy Stadium του Κιέβου, την περασμένη εβδομάδα. Η Shakhtar ανταλλάσσεται στο 1,54 ως φαβορί για να προκριθεί και στο 3,40 ως δεύτερο φαβορί (πίσω από το Hamburg που είναι στο 2,54) για να κατακτήσει τη διοργάνωση, μετά το καθοριστικό εκτός έδρας γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: