25 Μαΐου 2009

Αισιοδοξία... σεντονιού στον Παναθηναϊκό

Sτον επερχόμενο «τελικό» των πλέι - οφ με την ΑΕΚ που θα κρίνει την πρωτιά στο «μίνι» πρωτάθλημα στάθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους ότι το «τριφύλλι» θα είναι τελικώς αυτό που θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θα είναι ένα μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι αυτό με την ΑΕΚ, θέλουμε να νικήσουμε για να δούμε και πάλι την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια του Champions League».

Σχολιάζοντας το δεύτερο ματς των τελικών του μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ανέφερε:

«Θα είναι κρίσιμο το αυριανό παιχνίδι. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θέλω να κερδίζει η ομάδα παντού, ακόμα και στο... πινγκ-πονγκ. Πιστεύω οτι η ομάδα του ποδοσφαίρου θα βρει το δρόμο της».

«Θα πρέπει να πάμε για... τσάι»

Σε ερώτηση αν υπάρχει σύμπνοια ανάμεσα στους μετόχους απάντησε:

«Για να υπάρξει συμφωνία θα πρέπει πρώτα να υπάρξει διαφωνία. Ο κ. Πατέρας είχε προτείνει να πάμε πρώτα για ένα καφέ για να τα πούμε, ίσως, όμως πρέπει να πάμε για... τσάι»!

«Καλάθια και... κοφίνια»

Μετά την είδηση ότι ο Νικ Καλάθης έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά και φρόντισε να απαντήσει με χιούμορ.

«Θα ακούσουμε για... καλάθια και κοφίνια. Βλέποντας και κάνοντας» είπε χαμογελώντας. Και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός θα κάνει αυτό, που πρέπει. Τώρα πρέπει να νικήσουμε και στον δεύτερο τελικό, χωρίς επεισόδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Πατέρας: «Μεταγραφές μετά το ματς με την ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας ανέφερε:

«Παρακολουθήσαμε ένα ωραίο παιχνίδι. Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι απο το τελικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Ερωτώμενος, αν μέσα στην εβδομάδα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεταγραφή, απάντησε πως «μεταγραφές θα γίνουν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Με καλή διάθεση όλα μπορούν να συμβούν. Θα γίνουν ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις, κατόπιν συμφωνίας του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή».

Γιώργος Βαρδινογιάννης: «Ό,τι ήταν να πω, το είπα»

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, κατά την έξοδό του από το ΟΑΚΑ, αρκέστηκε να πει:

«Ό,τι ήταν να πω, το είπα τις προάλλες, μην με ρωτάτε τα ίδια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: