25 Μαΐου 2009

Κετσπάγια, «πολυμετοχικός» Ολυμπιακός και μεταγραφές

Με την συνεδρίαση του ΔΣ, αλλά και την συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Δευτέρα (14:30) ο Σωκράτης Κόκκαλης, στον Ολυμπιακό τίθεται ουσιαστικά σε ισχύ το σχέδιο «από τον σχεδιασμό και την θεωρία... στην πράξη».

Φίλαθλοι και παίκτες θα ενημερωθούν για τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε και αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, αυτός θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Παράλληλα, θα ενταθούν και οι προσπάθειες για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών ζητημάτων. Επιθυμία των «ερυθρολεύκων» αποτελεί η ολοκλήρωση του μεγαλύτερου ποσοστού του ρόστερ ως τα τέλη του Μαΐου.

Ο Κόκκαλης επέστρεψε στην Ελλάδα και ένα ένα τα φλέγοντα ζητήματα θα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Πρώτη και σημαντικότερη ανάγκη, η ανακοίνωση του νέου προπονητή.

Ο Κετσπάγια που δεν φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή στο μυαλό των φιλάθλων -και όχι μόνο- είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναμένεται στην Αθήνα την Κυριακή, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο και την Δευτέρα να επισημοποιηθεί ο «γάμος» του με τους Πειραιώτες. Εκτός και αν ο Κόκκαλης κρύβει... άσο στο μανίκι του.

Στην συνέντευξη Τύπου θα γνωστοποιηθεί και η πρόοδος που παρουσιάζει η έρευνα για την είσοδο νέων μετόχων στον Ολυμπιακό. Στις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και από την εξέλιξή του θα εξαρτηθεί και η μεταγραφή «αεροδρομίου» που υποστηρίζουν από τους κύκλους του συλλόγου πως θα πραγματοποιηθεί (τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου), στην περίπτωση που το ζήτημα έχει την θετική εξέλιξη που αναμένουν στον Πειραιά.

Ο Κόκκαλης επίσης, εναμένεται να κάνει και μία αναδρομή στα όσα έχει πετύχει ο σύλλογος στα χρόνια που βρίσκεται στον προεδρικό του θώκο.

Σειρά θα πάρουν τις επόμενες μέρες οι αποφάσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Οι ελλείψεις στο ρόστερ είναι γνωστές και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες αρχικές κινήσεις για την κάλυψή τους.

Η απόκτηση επιθετικού, αμυντικού χαφ και κεντρικού αμυντικού αποτελούν τους βασικότερους στόχους του Ολυμπιακού, ενώ κρίσιμες θα είναι οι συζητήσεις για την παραμονή των Λέτο και Νταρμπισάιρ, που έχουν δηλώσει ότι θέλουν να παραμείνουν στους πρωταθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: