18 Μαΐου 2009

Στην «πράσινη» αφύπνιση στάθηκε ο Τεν Κάτε

Τα σκληρά λόγια του Νίκου Πατέρα προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Παρασκευής φαίνεται ότι «ξύπνησαν» τους «πράσινους», κάτι που επεσήμανε και ο Χενκ Τεν Κάτε μετά τη νίκη επί της Λάρισας.

Ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα του κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τον διάλογό του με τον Καραγκούνη, την στιγμή της αντικατάστασής του.

«Δεν ξέρω αν έχει να κάνει η παρουσία του προέδρου. Είμαστε μια επαγγελματική ομάδα που ξέρει τι παίζεται σε αυτούς τους αγώνες. Κάποια πράγματα μπορεί να βοηθούν αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

» Για μερικά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Υπήρξαν διαστήματα που κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Είναι δύσκολες οι συνθήκες με αρκετή ζέστη και υγρασία. Δεν είναι εύκολο να πρεσάρεις 90 λεπτά και από την άλλη υπάρχει μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για τον διάλογο με τον Καραγκούνη την ώρα της αλλαγής είπε:

«Δεν θέλω να σχολιάσω δημόσια. Το κάνω με τους παίκτες μου. Υπήρχαν ξεκάθαροι λόγοι που έπρεπε να βγει. Ο πρώτος είναι ότι...

έχει έξι κίτρινες και στην επόμενη θα συμπλήρωνε επτά. Ο δεύτερος έπαιξε σε επτά μέρες τρία παιχνίδια και έπρεπε να σκεφτούμε και την φυσική κατάσταση. Ακολουθούν και άλλα παιχνίδια και σχεδίαζα από ημίχρονο την αλλαγή. Παίζει με το συναίσθημα και δεν θέλει να βγαίνει. Λέει πολλά αυτά. Λυπάμαι που το λέω αλλά ούτε ο Καραγκούνης έχει πρόβλημα με μένα, ούτε εγώ μαζί του».

Σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Γκούμας απάντησε:

«Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό. Υπάρχουν τραυματισμοί. Η ομάδα αποτελείται από 24 παίκτες και μπορώ να επιλέξω μόνο 18 ενώ και ο Ντέιβντ είναι σε καλή κατάσταση».

Ερωτηθείς εάν παρακολουθεί τις διοικητικές εξελίξεις, απάντησε:

«Δεν είμαι τόσο καλός στα ελληνικά να ξέρω τα πάντα. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα. Δεν θέλω να ανακατευτώ στην δουλειά άλλων, όπως δεν θέλω να γίνεται αυτό και στην δική μου».

Τέλος όταν ρωτήθηκε εάν μπορεί να είναι συγκεντρωμένος ή φοβάται τις αλλαγές, είπε:

«Για αυτό έδωσα την συνέντευξη. Ήμουν σαφής σε αυτό πού είπα. Διαβάστε την είναι καλή και θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: