18 Μαΐου 2009

Συγκρατημένος ο Μπάγεβιτς, για ατυχία μίλησε ο Σάντος

Παρά τη νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα και το προσωπικό ρεκόρ του σε συμμετοχές σε πάγκο ελληνικής ομάδας στο πρωτάθλημα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν λακωνικός μετά το ματς και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Ο Φερνάντο Σάντος, από την πλευρά του, είπε πως ο ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ο αγώνας ήταν γρήγορος και δυνατός και στα δύο ημίχρονα, παρότι στο δεύτερο μέρος υπήρξε δυνατή βροχή. Η ομάδα μου έπαιξε για τη νίκη. Θεωρώ ότι πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη, αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες που πίστεψαν στη νίκη και την πέτυχαν» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Ο Μπάγεβιτς δεν θέλησε να αναφερθεί προσωπικά σε παίκτες, παρά την ερώτηση για τον Χετεμάι.

«Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους παίκτες. Ο Χετεμάι είχε καλή απόδοση όπως και οι υπόλοιποι». Ερωτηθείς για τον Σκόκο είπε: «Δεν ξέρω τίποτα. Θα επιστρέψουμε και θα δούμε. Σήμερα (σ.σ.: Κυριακή) ένιωθε πόνο και δεν ήθελα να ρισκάρω».

Σάντος: «Παίξαμε καλά, αλλά μας έλειπε το γκολ»

Ο Φερνάντο Σάντος έκρινε ότι η ομάδα του δεν είχε την τύχη με το μέρος της.

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την ομάδα μας. Η ομάδα έπαιξε καλά και μας έλειψε μόνο το γκολ. Σε ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι από το πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, όπου...

δημιουργήσαμε πολλές και καλές προϋποθέσεις για γκολ. Η ΑΕΚ ήταν οργανωμένη στο αμυντικό κομμάτι και έψαξε την αντεπίθεση αφού διαθέτει γρήγορους παίκτες.

» Φαινόταν ότι το γκολ θα ήταν αυτό που θα έκρινε σε μεγάλο ποσοστό το παιχνίδι και η ΑΕΚ είχε την τύχη να το πετύχει. Σε μια στιγμή μάλιστα που δεν φαινόταν αυτό στον ορίζοντα, γιατί ήμασταν πιο δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να βάλουμε το γκολ στην αρχή του αγώνα για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν το καταφέραμε, έτσι το ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ προσπάθησε να κρατήσει το γκολ.

» Νομίζω όμως ότι βάσει απόδοσης και προσπάθειας των παικτών, αξίζαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε μπροστά, τον αγώνα της Τετάρτης και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Θα είναι το ίδιο δύσκολος αγώνας».

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που έλειψαν από τον ΠΑΟΚ, απάντησε ότι «μας έλειψαν οι λεπτομέρειες που κάνουν διαφορά, όπως η τελική πάσα. Μας έλειψε το ότι αντί για γκολ, η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Θεωρώ ότι οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό'. 'Αναγκαστικά πήραμε περισσότερα ρίσκο».

Αναφορικά με κάποια λάθη που έγιναν από τους παίκτες και τα οποία έδωσαν τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να βγει στην αντεπίθεση απάντησε ότι «από τη στιγμή που θέλεις να κερδίσεις το παιχνίδι, αναγκαστικά παίρνεις περισσότερα ρίσκο πόσο μάλλον όταν είσαι πίσω στο σκορ. Τότε φαίνονται και οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ έχει δύο καλούς παίκτες στην επίθεση, γρήγορους και κινητικούς. Εμείς έπρεπε να παίξουμε όλα για όλα για να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: