4 Μαΐου 2009

«Ποδοσφαιρικό οργασμό» χαρακτήρισε ο Λουίς Ενρίκε την εξάρα της Μπάρτσα στη Ρεάλ


Ο Λουίς Ενρίκε αναφερόμενος στην συντριβή της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα με 6-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μίλησε για «ποδοσφαιρικό οργασμό» και «έργο τέχνης». Μάλιστα ο τεχνικός των ακαδημιών της Μπάρτσα τόνισε ότι θα ήθελε να κλωνοποιήσει τους Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι...

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ ομάδα να παίζει έτσι» δήλωσε ο Λουϊς Ενρίκε. Κι όταν αυτά τα λόγια προέρχονται από έναν ποδοσφαιριστή με 400 συμμετοχές και περισσότερα από 100 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Στέλεχος της Ρεάλ Μαδρίτης για μία πενταετία (1991-1996), εν συνεχεία μέλος της Μπαρτσελόνα (1996-2004) και πλέον προπονητής της αναπληρωματικής ομάδας των «μπλαουγκράνα», ο Λουϊς Ενρίκε έχει ζήσει αμέτρητους θριάμβους στα γήπεδα.




Ομως, το προχθεσινό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2-6, τον άφησε... εκστασιασμένο.

«Ηταν ένας ποδοσφαιρικός οργασμός! Ενα έργο τέχνης, μέσα στο γήπεδο του αιώνιου αντιπάλου.

»Παρότι μπορεί να μην είναι σωστό να το λέω, θα ήθελα να κλωνοποιήσω τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Μέσι, έτσι ώστε στο μέλλον να μπορώ να στηριχθώ πάνω στους στις δύσκολες στιγμές» είπε ο 39χρονος, ο οποίος αντικατέστησε τον Πέπε Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία των αναπληρωματικών, όταν ο τελευταίος ανέλαβε την πρώτη ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: