4 Μαΐου 2009

Και το σίριαλ Βαλβέρδε - Ολυμπιακού συνεχίζεται...

Καμία οριστική εξέλιξη δεν υπήρξε μετά την συνάντηση του Ινιάκι Ιμπάνιεθ με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, γεγονός που επιβεβαίωσε ο ισπανός μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, βγαίνοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Θα τα ξαναπούμε ίσως σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) το βράδυ, ίσως κι αύριο (σ.σ. Τρίτη). Ακόμα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιμπάνιεθ, ο οποίος θα συναντήσει άμεσα τον προπονητή του Ολυμπιακού, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις μετά την κουβέντα που είχε με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πάντως, φαίνεται να προκύπτει κάποιο πρόβλημα στις συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, αφού ο Ιμπάνιεθ είχε πάει στα γραφεία για να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας.

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού, δια στόματος Γιάννη Μώραλη, είναι η εξής:

«Εγινε μια συνάντηση με τον κ. Χρυσικόπουλο. Οπως είπε ο κύριος Ιμπάνιεθ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Αύριο (σ.σ. Τρίτη) θα έχουμε οριστικά και τελεσίδικα νέα. Οταν είναι σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο.

»Υπάρχουν κάποια πράγματα ανοιχτά, θα μιλήσουν Βαλβέρδε - Ιμπάνιεθ και θα ξέρουμε αύριο (σ.σ. Τρίτη). Τα ανοιχτά θέματα, αφορούν στο πώς βλέπουν οι δύο πλευρές τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: