19 Μαΐου 2009

Ανακοίνωση με παράπονα για τη διαιτησία από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την δυσαρέσκειά της για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους διαιτητές στους αγώνες των πλεί οφ, εξέδωσε την Τρίτη (19/5) η ΠΑΕ ΑΕΚ. Επιθυμία της διοίκησης είναι να προφυλάξει την ομάδα και όπως τονίζει, αναμένει να μην διαπιστωθούν παρόμοια λάθη ενώ υποστηρίζει ότι δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία το γεγονός ότι επιλέγει να μην μιλάει για τις διαιτητικές αποφάσεις αλλά ως εμπιστοσύνη προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση

«Τα play – offs μπαίνουν στην πιο κρίσιμη φάση για τις προνομιακές θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ με την αγωνιστική της εικόνα αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα play – offs και τις προοπτικές που δίνουν.

Η ΠΑΕ δεν θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί επιλεκτικά με τις προηγούμενες διαιτησίες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε λάθη έγιναν ήταν στο πλαίσιο του ανθρώπινου παράγοντα.

Για το λόγο αυτό, στη συνέχεια ,εφιστούμε την προσοχή, ώστε να μην διαπιστωθούν «παρόμοια λάθη» που θα στοιχίσουν στην ομάδα μας.

Το γεγονός ότι επιλέγουμε να μην μιλάμε για τη διαιτησία, προέρχεται από την εμπιστοσύνη μας στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία όλων μας – εμάς και των φιλάθλων μας- για να διεκδικήσουμε το δίκαιο της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: