21 Μαΐου 2009

«Ολα ανοικτά» λένε στον Εργοτέλη για τον «Μέσι»

O Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής αγοράς. Ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον χωρίς όμως να έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση, όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm»:

«Δεν υπάρχει κάτι καινούριο. Υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Κουτσιανικούλη, από το εξωτερικό σίγουρα από κάποια ή κάποιες ομάδες, και τα λεφτά που δίνουν είναι περισσότερα από αυτά που προσφέρουν οι ελληνικές. Υπάρχει βολιδοσκόπηση από την Ελλάδα. Δεν θέλω να πω περισσότερα.

»Από τον ΠΑΟΚ υπήρξε ένα ενδιαφέρον μέσω του Βασίλη Γκαγκάτση. Προτίθεται από ό,τι λέει να ασχοληθεί είτε με τον Ολυμπιακό είτε με τον ΠΑΟΚ, τελευταία ακούγεται περισσότερο για τον ΠΑΟΚ. Ακόμη όμως δεν έχει κάποια επίσημη θέση. Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Από ό,τι ακούγεται μετά τα πλέι οφ θα υπάρχουν ανακοινώσεις».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να μην παραχωρηθεί αυτό το καλοκαίρι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης:

«Δεν είναι δύσκολο για μια ομάδα να προσεγγίσει την τιμή του. Αν ανατρέξουμε στα ποσά που δαπανήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, θα δείτε πόσα χρήματα διατέθηκαν για παίκτες ανάλογης αξίας ή μικρότερης του Βασίλη.

»Εμείς δεν έχουμε προβλήματα οικονομικής κρίσης και δεν κάνουμε 'αμάν' για να πουλήσουμε τον Κουτσιανικούλη. Μπορεί να μείνει μαζί μας ακόμη μια χρονιά, δεν θα του κάνει και κακό. Και ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει ένα ή δύο χρόνια ακόμη στον Εργοτέλη.

»Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν θα παραχωρηθεί τώρα ή στο μέλλον. Πρώτο και καθοριστικό ρόλο θα παίξει η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, αλλά μέχρι τώρα δεν την έχει εκφράσει.

«Σε καμία περίπτωση ο Εργοτέλης δεν θα μπει εμπόδιο. Γνωρίζουμε πού κινείται η αγορά και γνωρίζουν κι αυτοί που τα έδωσαν που κυμαίνονται οι τιμές. Ο Βασίλης είναι παγερά αδιάφορος, δεν έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του και με υπομονή και σύνεση περιμένει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: