21 Μαΐου 2009

Ο Ανχελέρι προτίμησε τη Τζένοα αντί του Παναθηναϊκού

Στην Τζένοα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκος Ανχελέρι, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και της Αργεντινής, τις τελευταίες ώρες.
Ο 26χρονος αμυντικός μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας, είναι ένα βήμα από το να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ροσομπλού», βάζοντας τέλος στο σίριαλ με τον Παναθηναϊκό που κράτησε τους τελευταίους μήνες.
Θυμίζεται ότι ο Ανχελέρι βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο της Λάτσιο όσο και του Παναθηναϊκού, ωστόσο η ομάδα της Γένοβας κινήθηκε γρήγορα και απέσπασε την συναίνεση της Εστουντιάντες για την απόκτηση του παίκτη, με το μόνο απομένει να είναι το τελικό «ΟΚ» του ποδοσφαιριστή.
Κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες και ο Ανχελέρι θα αγωνίζεται στο «Λουίτζι Φεράρις» για τα επόμενα χρόνια, με την ομάδα της Εστουντιάντες να βάζει στα ταμεία της περίπου 5 εκ. ευρώ, ποσό που εν πολλοίς προέρχεται από την παραχώρηση των Μότα και Μιλίτο στην Ιντερ, από την ομάδα της Τζένοα.
Ο Ανχελέρι αγωνίζεται στην Εστουνιάντες από το 2002, όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των «σπουδαστών», με την απόδοση του μάλιστα να είναι βαρόμετρο στην πορεία της ομάδας, μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος «Απερτούρα», το 2006.
Εξάλλου, ο Ανχελέρι πρόσφατα χρήστηκε και διεθνής με την εθνική Αργεντινής, με την οποία μετράει ήδη δύο συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: