29 Μαΐου 2009

ΑΡΗΣ: Εν αναμονή των μεταγραφών με πρώτο τον Σμόλαρεκ...

Η φημολογία που αναπτύχθηκε από το πρωί της Παρασκευής και προέβλεπε την επισημοποίηση των συμφωνιών με δύο ποδοσφαιριστές, δεν επιβεβαιώθηκε. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του Αρη είναι υποχρεωμένοι να κάνουν υπομονή για λίγες ακόμη ώρες, ενώ οι πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι ο πρώτος παίκτες που θα ανακοινωθεί είναι ο Εμπι Σμόλαρεκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τους «κίτρινους», η συμφωνία με τον πολωνό ποδοσφαιριστή είναι οριστική, απομένει όμως να συμφωνήσει ο ίδιος με την Ρασίνγκ Σανταντέρ στο οικονομικό, καθώς υπάρχει μια εκκρεμότητα του ισπανικού συλλόγου απέναντί του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με το που θα βρεθεί η χρυσή τομή, θα ανακοινωθεί επισήμως από τον Αρη.
Οσο για τον δεύτερο ποδοσφαιριστή; Πρόκειται για τον Μεχντί Ναφτί με τον οποίον υπάρχει συμφωνία τόσο στο οικονομικό όσο και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος Τυνήσιος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο στο γαλλικό, όσο στο ισπανικό αλλά και στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Στο μεταξύ, με σπουδαίο ενδιαφέρον αναμένεται η γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη, η οποία θα πραγματοποιηθεί οριστικά στις 15 Ιουνίου.
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν εξάλλου διάφορες πληροφορίες σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Αρης, γεγονός που έχει δημιουργήσει κλίμα προβληματισμού στις τάξεις των φιλάθλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: