30 Μαΐου 2009

Μακελελέ: "Ο Τέρι… έδιωξε τον Μουρίνιο!"

Ο Τζον Τέρι ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Τσέλσι πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του πρώην παίκτη των "μπλε", Κλοντ Μακελελέ.
Ο πρώην Γάλλος διεθνής, μέσω της αυτοβιογραφίας του με τίτλο 'Tout Simplement' (σ.σ. Τελείως Απλά) που κυκλοφόρησε την Παρασκευή στη Γαλλία, θίγει, μεταξύ άλλων, τα κακώς κείμενα στα αποδυτήρια της λονδρέζικης ομάδας και χρίζει υπεύθυνο τον Τζον Τέρι για την απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού.

"Νόμιζα ότι ο Μουρίνιο ήταν σχεδόν άθικτος, αλλά πολλοί παίκτες είχαν παράπονα μαζί του και ειδικότερα ο Τζον Τέρι", αναφέρει ένα απόσπασμα του βιβλίου του μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ τονίζεται επίσης:

"Όταν ο Τέρι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στο Κένιον (εκτελεστικός διευθυντής της Τσέλσι) και του ζήτησε να παραχωρηθεί με μεταγραφή, ο Αμπράμοβιτς αντέδρασε αμέσως."

"Η αποχώρηση του Τέρι ήταν απολύτως αδιανόητη για τους φιλάθλους, τους παίκτες και τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Για το λόγο αυτό ο Μουρίνιο πλήρωσε το… μάρμαρο και απολύθηκε από την Τσέλσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: