3 Μαΐου 2009

Οι «πράσινοι» ξανά στο «κόλπο» για τον Πουιγκρενιέ

Σε νέα φάση φαίνεται πως μπαίνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ. Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης και τον οποίο έχει παραχωρήσει δανεικό στην Μπόλτον, αποφάσισε να βάλει «πωλητήριο» στον παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ρωσίας κοστολογούν τον 27άχρονο Γάλλο αμυντικό 3,5 εκ. ευρώ και θέλουν να ξεφορτωθούν το «βαρύ» του συμβόλαιο, από τη στιγμή που και ο παίκτης δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιστρέψει. Το ποσό δεν είναι... απαγορευτικό για τους «πράσινους», ενώ υπενθυμίζουμε πως το «τριφύλλι» είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη και το καλοκαίρι του 2008.


Ο Πουιγκρενιέ τον περασμένο Ιανουάριο πήγε δανεικός στην Μπόλτον με την οποία μέχρι στιγμής έχει 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τις 5 ως βασικός. Ο παίκτης δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους 'γουόντερερς', αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αγγλία.

Σενάρια για Στόορ

Στο μεταξύ, η σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet» ανέφερε σε δημοσίευμα της οτι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς Σουηδού δεξιού μπακ, Φρέντρικ Στόορ, που αγωνίζεται στη Φούλαμ.

Πάντως, σε δηλώσεις του ο ατζέντης του παίκτη, Περ Γιόνσον, αρνηθηκε να σχολιάσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. «Δεν θέλω να σχολιάσω καμία από τις ομάδες που ακούγονται. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Φρέντρικ και προφανώς θέλει να πάει κάπου που να παίζει».



Δεν υπάρχουν σχόλια: