27 Μαΐου 2009

ΑΕΚ: «Μπλόκο» για Κατσουράνη!

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί, αφενός για να μη βγει ζημιωμένη και αφετέρου για να προσπαθήσει να αποκτήσει τον Κώστα Κατσουράνη είναι η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της «Ένωσης» στο άκουσμα πως η Μπενφίκα σκέφτεται να αφήσει ελεύθερο τον Έλληνα μέσο και ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτησή του έκανε κίνηση για να προφυλάξει τα δικαιώματά της.


Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφερόταν να αποκτήσει τον διεθνή άσο, αλλά ο ειδικός όρος που είχε υπογράψει και αφορούσε αποζημίωση στην ΑΕΚ εφόσον επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, «τρέναρε» τις διαδικασίες. Η πληροφορία, όμως, ότι οι «αετοί» σκέφτονται σοβαρά να τον αφήσουν ελεύθερο, αυτομάτως θα διαγράψει τον παραπάνω όρο και το «τριφύλλι» δεν θα πληρώσει απολύτως τίποτα στην «Ένωση».

Προκειμένου, λοιπόν, να μην χαθούν τα χρήματα η ΑΕΚ αποφάσισε να επέμβει. Μάλιστα, πέραν της επιστολής, στην οποία ζητούν τον λόγο της απόφασής τους, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» ξεκαθάρισαν στην Μπενφίκα ότι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν χρήματα για να τον κάνουν δικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: