17 Μαΐου 2009

Ο Κακά έφερε… καλά μαντάτα στη Ρεάλ λέγοντας «ναι»

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να λογίζεται από τη νέα περίοδο το πολυπόθητο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ρικάρντο Ίζεκσον ντος Σάντος ή πιο απλά... Κακά!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο υποψήφιος πρόεδρος της «Βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει συμφωνήσει με την Μίλαν στα 63 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Παράλληλα, στα σχετικά ρεπορτάζ, προστίθεται, ότι ο Κακά θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ «καθαρά».

Οι εκλογές της Ρεάλ έχουν προγραμματισθεί για τις 14 Ιουνίου, ενώ τόσο η «As», όσο και η «Marca» αναφέρουν ότι ο Πέρεθ είναι αποφασισμένος να δαπανήσει πλέον των 200 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να καταστήσει την Ρεάλ πρωταγωνίστρια και ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται στην Μαδρίτη, είναι και αυτά των Φρανκ Ριμπερί, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νταβίντ Βίγια.

«Ο Κακά υπέγραψε», αναφέρει χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδό της Marca, προσθέτοντας ότι ο Βραζιλιάνος άσος της Μίλαν έδωσε τα χέρια με τον Πέρεθ. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Πέρεθ έχει ήδη πάρει το πράσινο «φως» από τους «Ροσονέρι» για την παραχώρηση του μεγάλου της αστεριού.

Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να συμφωνηθεί η προμήθεια την οποία θα πάρει ο πατέρας και ατζέντης του Κακά, ποσό που μάλλον θα καλύψει η Μίλαν.

Ο Πέρεθ αναμένεται να ανακοινώσει την μεταγραφή στις 4 Ιουνίου, κάτι που… αυτομάτως σημαίνει ότι ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ θα επιστρέψει στον θώκο ύστερα από περίπου 3,5 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: