8 Μαΐου 2009

Ο Κόκκαλης "έφαγε" τελικά τον Βαλβέρδε! Αναμένονται αντιδράσεις από Ολυμπιακούς...

Για ένα χρόνο κράτησε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού κατά τη διάρκεια του Δ.Σ της ΠΑΕ αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να φαντάζει ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε πως από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν έρθει σε καμία συμφωνία με άλλον προπονητή. Μέχρι τις 30 Μαΐου θα συνεδριάσει πάλι το Δ.Σ. και στο τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Βάσκου. Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο, ο Σωκράτης Κόκκαλης ανακοίνωσε την προσφορά που...

κατέθεσε στον Βαλβέρδε, ύψους 1εκατ. ευρώ και 750.000 ευρώ μπόνους, αλλά και την αντιπρόταση του Ισπανού, ο οποίος ζητούσε 1.5εκατ. ευρώ καθαρά. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, όμως, φυλούσε το… καλύτερο για το τέλος, λέγοντας ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ήρθε το «διαζύγιο».

Η εξέλιξη αυτή είχε αρνητικό αντίκτυπο στην πλειοψηφία των «ερυθρόλευκων» οπαδών, που περίμεναν με αγωνία η υπόθεση να κλείσει θετικά. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων είναι η αντίδραση ορισμένων μόλις αντίκρυσαν τα μέλη του Δ.Σ. να αποχωρούν. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, μίλησαν κ. Μπαρμπή (μέλος του Δ.Σ.), τονίζοντας του χαρακτηριστικά ότι: «Εντάξει τον φάγαμε; Θα δείτε αύριο στη φιέστα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: