26 Μαΐου 2009

Οριστικά Πέμπτη στις 22:30 ο 3ος «αιώνιος» τελικός

Κατά μία ώρα μετατέθηκε η ώρα έναρξης του 3ου τελικού στα πλέι οφ της Α1, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:30 της Πέμπτης, αντί για τις 21:30, όπως είχε αρχικά οριστεί.
Λόγω του debate των πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη, υπήρξαν σκέψεις από τον ΕΣΑΚΕ για μετάθεση του αγώνα κατά 24 ώρες, κάτι που αποδέχτηκε ο Ολυμπιακός, όχι όμως και ο Παναθηναϊκός.

Βορεάδης, Χριστοδούλου και Τανατζής «σφυρίζουν»

Βορεάδης, Τανατζής και Χριστοδούλου κληρώθηκαν να «σφυρίξουν» τον 3ο τελικό. Αυτός θα είναι ο 31ος τελικός στην καριέρα του Λάζαρου Βορεάδη, σε ελληνικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων Ολυμπιακών Αγώνων.
Σε περίπτωση που χρειαστεί και 4ος τελικός (ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-0 και ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις 3 νίκες), στο ΟΑΚΑ «άρχοντες» του αγώνα θα είναι οι διαιτητές Πιτσίλκας, Ζαβλανός και Σχινάς.Αναφορικά, με το ζευγάρι των «μικρών τελικών», αύριο στο Αλεξάνδρειο τον αγώνα Αρης - Μαρούσι (3ος «μικρός τελικός») θα «σφυρίξουν» οι διαιτητές Ζαβλανός, Γκόντας και Καρακατσούνης.
Για τον 4ο «μικρό τελικό», καθώς Αρης και Μαρούσι μετρούν από μία νίκη, κληρώθηκαν οι διαιτητές Κουκουλεκίδης, Χριστοδούλου και Αναστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: