7 Μαΐου 2009

Στοίχημα Α1 Βόλεϊ: Τέλος ή συνέχεια;

Ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίτο παιχνίδι της σειράς κι έφερε το ζευγάρι πίσω στο κλειστό του Ρέντη...

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Καταρχήν, χτες βγήκε η δικαστική απόφαση που με την οποία απαλλάχθηκαν οι προπονητές των δύο ομάδων για τη συμπεριφορά τους στα δύο πρώτα παιχνίδια. Έτσι, τόσο ο κ. Λεώνης όσο και ο κ. Christiansson θα είναι κανονικά στους πάγκους των ομάδων.

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια και τις νίκες του Ολυμπιακού, οι «Πράσινοι» βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο. Στο τρίτο παιχνίδι, στην έδρα τους, κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη σειρά, με 3-2, και να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν πλέον για ανατροπή της κατάστασης και κατάκτηση του τίτλου.

Τα σετ: 14-25, 26-24, 25-21, 18-25, 16-14

Στ' αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ ο Αλέκος Λεώνης δεν έχει στη διάθεσή του τον Reno Erp, αλλά αντιθέτως έχει τον Bjern Andrae, του οποίου ο τραυματισμός αποδείχθηκε ότι δεν θα τον κρατήσει έξω απ' το πολύ σημαντικό σημερινό παιχνίδι.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε σε αλλαγή του 2ου διαιτητή για τον αγώνα. Συγκεκριμένα, μετά από κώλυμα που δήλωσε ο αρχικά ορισθείς Διεθνής διαιτητής κ. Φώτης Λέκκας του Συνδέσμου Βορείου Ελλάδος, την θέση του θα καταλάβει ο Διεθνής διαιτητής κ. Γιώργος Γεωργουλέας του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής & Αθηνών.

(19.00'), Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: