30 Απριλίου 2009

UEFA:Γερμανικοί και ουκρανικοί «εμφύλιοι»

Με τους πρώτους γερμανικούς και ουκρανικούς «εμφύλιους» ημιτελικούς, συνεχίζεται την Πέμπτη το Κύπελλο UEFA. Η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται το Αμβούργο και θέλει ένα σκορ ασφαλείας ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι θα στηριχθούν στην πολύ καλή επιθετική λειτουργία που διαθέτουν, ενώ από την πλευρά τους, οι παίκτες του Αμβούργου, θα επιδιώξουν να σκοράρουν, έτσι ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρόκριση. Από την Βέρντερ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των μέσων, Νιεμάγιερ και Μπάουμαν που ταλαιπωρούνται από μυϊκό τραυματισμό, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Πέτριτς του Αμβούργου.

Στην Ουκρανία, η Ντιναμό Κιέβου θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της και να σημειώσει ένα «καθαρό» σκορ, σε βάρος της Σαχτάρ Ντόνετσκ που θα επιχειρήσει να σκοράρει, έτσι ώστε να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο ουκρανικό πρωτάθλημα, η Ντιναμό βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, αφού προηγείται της Σαχτάρ με διαφορά 12 βαθμών, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 30 Απριλίου

19:30 Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

21:45 Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία)-Αμβούργο (Γερμανία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: