30 Απριλίου 2009

Αβέβαιο το μέλλον του Σεϊταρίδη στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης απέκλεισε τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Μανίς από την υπόλοιποη ομάδα, επειδή δεν παρευρέθησαν στον κυριακάτικο αγώνα των «ροχιμπλάνκος» για την primera division. Μολονότι δεν συμπεριλαμβάνονταν στην 18άδα, έπρεπε, σύμφωνα με τους κανονισμούς, να βρίσκονται στο γήπεδο, κάτι που δεν έκαναν αμφότεροι.

Η διοίκηση της Ατλέτικο είχε αναρτημένη ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, με την οποία γνωστοποιούσε την τιμωρία των παικτών και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Ενρίκε Θερέθο χαρακτήρισε σωστή την απόφαση, καθώς οι παίκτες παραβίασαν την πολιτική της ομάδας:

«Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκαναν και για αυτό επήλθε η τιμωρία. Εχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες. Αν είσαι εδώ, πρέπει να συμβιβάζεσαι με τους κανόνες».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο, Χεσούς Γκαρσία Πιτάρτς ανέφερε:

«Υπάρχουν στάσεις και συμπεριφορές που μας υποδεικνύουν να ακολουθούμε τους κανόνες. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν πήγαν στον αγώνα, στον οποίον έπρεπε να είχαν πάει. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν θέλουν να συμμετέχουν και να δουλεύουν με την ομάδα».

Τόσο ο Σεϊταρίδης, όσο και ο Μανίς αναμένονται να αποχωρήσουν στο τέλος της χρονιάς, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή. Ο Πιτάρτς αναφέρθηκε περισσότερο στην περίπτωση του Γιούρκα:

«Προσπαθήσαμε να τον πουλήσουμε τον χειμώνα και πέρυσι. Δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για να βρούμε λύση.

» Πιστεύω ότι ο Σεϊταρίδης είναι πολύ καλύτερος παίκτης από αυτό που μας έχει παρουσιάσει. Δεν έχουμε δει το ταλέντο του. Λογικά δεν θα το δούμε ούτε και στο μέλλον. Το καλύτερο είναι ο καθένας να πάρει τις αποφάσεις του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: