29 Απριλίου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Γαλλία, Rennes - Bordeaux: Η ισοπαλία δεν είναι αρκετή για την Bordeaux

Η Bordeaux ταξιδεύει στην έδρα της Rennes, και θέλει μόνο την νίκη προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Marseille.

Η Rennes, βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, και διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες για μια θέση που οδηγεί στο κύπελλο UEFA. Αυτό σημαίνει επομένως ότι και οι γηπεδούχοι θα παλέψουν σκληρά για τους βαθμούς. Στα αγωνιστικά, δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τραυματία τερματοφύλακα, Nicolas Douchez, ο οποίος έχει τεθεί εκτός μάχης.

Η Bordeaux, δείχνει αποφασισμένη για το τρίποντο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Blanc. Να θυμίσουμε ότι μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους φιλοξενούμενους, έτσι ώστε να μπορέσουν να αυξήσουν και την διαφορά τους στην βαθμολογία από την Lyon και την PSG. Σε αυτή την αναμέτρηση ο Blanc, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Wendel, Henrique, Fernando Cavenaghi, Jussie και Benoit Tremoulinas.

Σε αυτή την αναμέτρηση η Bordeaux μοιάζει να έχει μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς η γηπεδούχος Rennes θα έχει και την εναλλακτική του κυπέλλου για έξοδο στην Ευρώπη. Η Rennes παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της, άλλα η Bordeaux έχει σίγουρα καλύτερη ομάδα και ίσως θα πρέπει να της δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα για την νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: