12 Απριλίου 2009

Στοίχημα Premier League: Ευρωπαϊκά εισιτήρια

Δύο παιχνίδια με ευρωπαϊκή... λάμψη σήμερα. Στο Villa Park, οι δύο ομάδες έχουν σχεδόν σίγουρη την έξοδο στο Europa League, ενώ στο City of Manchester Stadium, αμφότερες στοχεύουν στην έβδομη θέση.

Aston Villa-Everton

Η Aston Villa ήταν πολύ καλή εκτός έδρας με τη Manchester United, αλλά ηττήθηκε με 3-2, χάνοντας από γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ θα έπρεπε να πάρει κάτι απ' το παιχνίδι. Έμεινε πίσω στη μάχη για την τέταρτη θέση, ενώ την πλησίασε και η Everton. Αμφίβολοι είναι οι Agbonlahor και Cuellar, ενώ θ' απουσιάσει και πάλι πιθανότατα ο Heskey.

Η Everton πλησίασε τη σημερινή της αντίπαλο στον έναν βαθμό, μετά την εύκολη νίκη επί της Wigan με 4-0. Σημαντικό το γεγονός ότι ο David Moyes δεν έχει νέα προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι και οι μοναδικοί παίκτες, που δεν είναι διαθέσιμοι, είναι οι μακροχρόνια τραυματίες Arteta, Anichebe, Yakubu, Vaughan και Valente.


Manchester City-Fulham

Για ακόμα ένα παιχνίδι, η City δεν ήταν καλή εκτός έδρας και ηττήθηκε από το Hamburg με 3-1 και υστερεί στην υπόθεση πρόκριση. Έτσι, στόχος είναι και η έβδομη θέση στο πρωτάθλημα, που οδηγεί στην Ευρώπη. Αμφίβολοι είναι οι Bellamy, Wright-Phillips, Benjani και Kompany, ενώ επιστρέφει ο de Jong.

Η Fulham ηττήθηκε με 0-1 από τη Liverpool, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις, αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν τυχερή, καθώς οι «Κόκκινοι» είχαν τέσσερα δοκάρια. Οι "Cottagers" απέχουν τέσσερεις βαθμούς από την έβδομη θέση. O Roy Hodgson δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, παρά μόνο την αμφίβολη συμμετοχή των Gera και Kallio.

Δεν υπάρχουν σχόλια: