2 Απριλίου 2009

Στοίχημα NBA: Η Boston δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα χωρίς τον Kevin Garnett

Καθώς η κανονική περίοδος φτάνει στο τέλος της στο NBA, η αγορά για τον νικητή παίρνει την τελική της μορφή, με τους Los Angeles Lakers να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρουν τον τίτλο σε απόδοση 3.00.

Οι Lakers δικαιούνται να είναι το φαβορί αλλά η απόδοση είναι κάπως μικρή για αυτό το σημείο της σεζόν. Πόνταρα υπέρ αυτής της ομάδας να κερδίσει τη Δυτική Περιφέρεια σε απόδοση 1.72 τον Φεβρουάριο και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την τοποθέτησή μου. Εν τούτοις, δεν θα τους πάρω σε απόδοση 3.00 για να κατακτήσουν τη Δύση και να κερδίσουν το Cleveland ή την Boston σε μία σειρά επτά αγώνων. Δεν νομίζω πως η απόδοση θα αλλάξει ιδιαίτερα μέχρι τα play-offs επομένως θα σας συμβούλευα να περιμένετε μέχρι να τελειώσει η κανονική σεζόν και να αρχίσουν τα Play-offs στις 16 Απριλίου, προτού ποντάρετε υπέρ του LA.

Οι San Antonio Spurs φαίνεται πως θα τελειώσουν τη σεζόν ως το Νο2 και θα είναι σκληρός αντίπαλος στα play-offs. Το να συμβουλέψω τους παίκτες να ποντάρουν σε πέντε ομάδες να κερδίσουν το πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων των Spurs σε απόδοση 18.50, ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις μου. Η ομάδα είναι πλήρης και υγιείς ξανά με τις επιστροφές των Manu Ginobili και Tim Duncan. Οι Spurs δίνονται ακόμα σε απόδοση 15.50 που μου φαίνεται κάπως μεγάλη.

Οι Portland Trailblazers φαίνεται πως βρίσκουν τη φόρμα τους την κατάλληλη στιγμή και προς το παρόν προσφέρονται στη μεγάλη απόδοση του 80.00 στο ανταλλακτήριο. Συμβούλεψα να ποντάρετε υπέρ αυτής της ομάδας σε απόδοση 65.00 νωρίτερα και μπορεί να επιμείνω με ακόμα ένα ποντάρισμα. Αυτή η ομάδα δύσκολα χάνει στην έδρα της και είμαι βέβαιος πως από κάποιο σημείο και μετά θα προσφέρεται σε χαμηλότερη απόδοση. Επιπλέον, ο Brandon Roy παίζει πολύ καλά τελευταία.

Στο ξεκίνημα της χρονιάς, πραγματικά πίστευα πως οι Denver Nuggets θα αποτελέσουν έναν παράγοντα στα play-offs, αλλά τελικά δεν νομίζω πως θα συμβεί κάτι τέτοιο. Η προσθήκη του Chauncey Billups στο ρόστερ ήταν επιτυχημένη, αλλά η υπόλοιπη ομάδα απλά δεν αμύνεται. Τους είχα ποντάρει σε απόδοση 55.00 αλλά θα τους κάνω trade για να μην τα καταφέρουν.

Οι δύο ομάδες στις οποίες πόνταρα στην Ανατολική Περιφέρεια είναι οι Orlando Magic και οι Boston Celtics. Τον Νοέμβριο συμβούλεψα να ποντάρετε υπέρ των Orlando Magic σε απόδοση 38.00 αλλά, δυστυχώς τους έκανα trade σε απόδοση 20.00. Οι Magic είναι η ομάδα έκπληξη της σεζόν και θα είναι σίγουρα μια από τις δυνάμεις στα play-offs.

Είχα ποντάρει υπέρ των Boston Celtics σε διάφορες αποδόσεις που ξεκινούσαν από το 3.90 κι έφταναν στο 4.50 για να κερδίσουν το πρωτάθλημα, αλλά τώρα δίνονται στο 5.30. Ο κύριος λόγος για αυτή την αλλαγή είναι η κατάσταση της υγείας του Kevin Garnett. Εχει αγωνιστεί μόνο κάποια σποραδικά λεπτά μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του και οι φήμες λένε πως ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως. Η Boston δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα χωρίς έναν υγιή Garnett.

Εάν η Boston φτάσει μέχρι τα τελικά, θα πρέπει να κερδίσει τους Cleveland Cavaliers που δίνονται σε απόδοση 3.95. Αυτή είναι μια πολύ μικρή απόδοση για αυτή την ομάδα, αλλά έχει τον σπουδαίο LeBron James που τη φετινή χρονιά είναι ασταμάτητος. Εάν οι Cavaliers διατηρηθούν σε αυτό το επίπεδο παιχνιδιού, τότε αυτή η απόδοση μπορεί να φαντάζει ως σούπερ ευκαιρία σε έναν μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: