2 Απριλίου 2009

Ο Βιέρι έλυσε το συμβόλαιό του με την Αταλάντα

Παρελθόν αποτελεί για την Αταλάντα ο Κριστιάν Βιέρι από την Τετάρτη, μετά από την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι διοικούντες του ιταλικού συλλόγου δεν μπόρεσαν να αλλάξουν γνώμη στον παίκτη και σεβάστηκαν την επιθυμία του, λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιο.

Ο Βιέρι υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα τον Ιούνιο του 2008, αλλά η πορεία δεν ήταν ιδιαίτερη επιτυχημένη. Ο Ιταλός επιθετικός, υπέφερε τον τελευταίο καιρό από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετάσχει στους αγώνες. Αλλά και οι λιγοστές εμφανίσεις του, εννέα τον αριθμό, δεν στέφθηκαν από επιτυχία, καθώς σημείωσε μόνο δύο γκολ.

Οι αποδοκιμασίες του κοινού σε πρόσφατο φιλικό με την ελβετική Μπελιτσόνα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Βιέρι, ο οποίος γνωστοποίησε στο σύλλογο την απόφασή του να αποχωρήσει.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλεσάντρο Ρουγγέρι, δήλωσε στεναχωρημένος για την αποχώρηση του παίκτη:

«Θεωρώ ότι οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή για πολλούς λόγους. Ηρθε στην προπόνηση πριν από δύο εβδομάδες με μεγάλο ενθουσιασμό. Αργότερα τραυματίστηκε και αυτό τον έκανε να αλλάξει ολόκληρη την προετοιμασία του. Επέστρεψε και ξανατραυματίστηκε. Ήταν άτυχος. Αν είχε σκοράρει περισσότερα γκολ, οι οπαδοί θα του είχαν συμπεριφερθεί διαφορετικά. Είναι κρίμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: