16 Απριλίου 2009

Στοίχημα ΟΥΕΦΑ: Dynamo Kyiv-PSG και όλα ανοιχτά στο Κίεβο

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο Parc des Princes δεν έκρινε τίποτα, αλλά αυτό το παιχνίδι θα αναδείξει τη μία από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του UEFA Cup.

Μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Parc de Princes, ο Yuri Semin δήλωσε πως ήταν σχετικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αν και θα μπορούσε να εμφανιστεί κάπως πιο επιθετική. Η αλήθεια είναι πως, με βάση την εικόνα του 0-0, ο ουκρανικός σύλλογος στάθηκε καλά αμυντικά, αλλά επιθετικά, με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ, δεν απείλησε ιδιαίτερα την Paris και τον τερματοφύλακά της Mickael Landreau. Η Dynamo θα προσπαθήσει να διατηρήσει κάτι από την εξαιρετική εγχώρια φόρμα της, προκειμένου να προκριθεί. Μπορεί η ολοκλήρωση της περιόδου στην Ουκρανία να απέχει ακόμα μερικές εβδομάδες, ωστόσο οι επιδόσεις των αντιπάλων της Dynamo την έχουν φέρει σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια. Μετά από 23 παιχνίδια, η Dynamo έχει μαζέψει τους 61 από τους 69 πιθανούς πόντους, έχοντας προβάδισμα 15 ολόκληρων βαθμών. Ο Semin απέχει μόλις τέσσερα παιχνίδια από το να γραφτεί στην ιστορία. Δεδομένου ότι θα αντιμετωπίσει την Shakhtar στα ημιτελικά - εάν αμφότερες προκριθούν - τότε είναι πιθανή η συμμετοχή της στον τελικό της Πόλης. Η Dynamo συνήθως παρατάσσεται με δύο επιθετικούς, ωστόσο ένας τραυματισμό του Artem Kravets αναμένεται να αφήσει μόνο του τον Artem Milevskiy. Τα άσχημα νέα έρχονται από τη μεσαία γραμμή, όπου ο Taras Mykhalyk τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ θα απουσιάσει και ο έτερος τραυματίας, Pape Diakhate.

Η Paris Saint-Germain έχει αποδειχθεί σε «μανούλα» των χαμηλών σκορ στη φετινή διοργάνωση. Τη λευκή ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Dynamo, την ακολούθησε ακόμα μια στη Ligue 1, αν και αμφότερες προέκυψαν με εντελώς διαφορετικό τρόπο, απέναντι στη Lille. Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο η Paris είχε αποδράσει από την Braga στον προηγούμενο γύρο του UEFA Cup και ο Paul Le Guen θα επιδιώξει κάτι ανάλογο. Ο Claude Makelele ελάχιστα έχει αγωνιστεί φέτος στην Ευρώπη, ενώ το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τον Ludovic Giuly. Υπάρχουν, ωστόσο, αρκετοί νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ των Παριζιάνων, που έχουν φέρει το σύλλογο μια ανάσα από τα ημιτελικά, όπως είναι ο Stephane Sessegnon και ο Guillaume Hoarau. Η Paris πήγε στην Ουκρανία με 19 παίκτες, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του αριστερού μπακ Sylvain Armand που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο. Αυτό είναι και το σοβαρότερο πρόβλημα για τον Le Guen, ο οποίος χρησιμοποιεί στη θέση αυτή τον νεαρό Tripy Makonda, αφού και ο Mamadou Sakho αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο. Ακόμα ένας απών θα είναι ο μέσος Loris Arnaud ενώ οι Makelele και Giuly θα ξεκουραστούν. Ακόμα και ο πρώτος σκόρερ Hoarau είναι αμφίβολο εάν θα ξεκινήσει. Ο Mateja Kezman δεν ταξίδεψε καν στην Ουκρανία.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Valeri Lobanovskiy θα είναι ο Βέλγος Frank De Bleeckere.

Οι πιθανές ενδεκάδες
DYNAMO KYIV: Bogush - Betao, Sabljic, El Kaddouri, Yussuf - Correa, Vukojevic - Ninkovic, Eremenko, Aliyev - Milevskiy
PARIS SAINT-GERMAIN: Landreau - Ceara, Makonda, Camara, Traore - Clement, Chantome, Rothen, Sessegnon - Luyindula, Hoarau

Click here now for your Free Bet

Δεν υπάρχουν σχόλια: