4 Απριλίου 2009

Στοίχημα Bundesliga: Ντέρμπι-φωτιά...

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ υποδέχθηκε την Σάλκε για την 26η αγωνιστική της Bundesliga, και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη 2-0. Μία νίκη που δικαιούνταν απόλυτα, καθώς εκτός από τα δύο γκολ, είχαν και δύο δοκάρια με τον Κουράνι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Τζέφερσον Φαρφάν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους «μπλε». Με την έναρξη της επανάληψης, ύστερα από κεφαλιά του Κουράνι, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Εϊχοφ.

Ενα λεπτό πριν τη λήξη, ο Κουράνι στάθηκε πάλι άτυχος, καθώς το σουτ του από το ύψος της περιοχής σταμάτησε ξανά στο δοκάρι! Ωστόσο, ο Γερμανός δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ για να γράψει το τελικό 2-0 για τη Σάλκε.

Από εκεί και πέρα, το ντέρμπι της Βόλφσμπουργκ με την Μπάγερν ξεχωρίζει στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Οι «λύκοι» είναι από τις πιo φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και με νίκη θα παραμείνουν σε τροχιά τίτλου, ενώ από την πλευρά τους, οι Βαυαροί, είναι ασταθείς, ωστόσο έχουν το «ειδικό βάρος» και παίρνουν αποτελέσματα.

Παράλληλα, η πρωτοπόρος Χέρτα Βερολίνου, υποδέχεται την Ντόρτμουντ και με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ το Αμβούργο που παρουσιάζει σημάδια κάμψης, υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Χόφενχαϊμ, σε μία ανοικτή αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή (3/4):
Αρμίνια Μπίλεφελντ - Σάλκε 0-2
(45' Φαρφάν, 93' Κουράνι)

Σάββατο (4/4):
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Κότμπους
Αμβούργο - Χόφενχαϊμ
Χέρτα Βερολίνου - Ντόρτμουντ
Μπόχουμ - Στουτγκάρδη
Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν

Κυριακή (5/4):
Κολονία - Λεβερκούζεν
Καρλσρούη - Γκλάντμπαχ
Βέρντερ Βρέμης - Ανόβερο

Δεν υπάρχουν σχόλια: