8 Απριλίου 2009

Κονσεϊσάο: "Δύσκολη απόφαση αν θα μείνω"

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Σέρχιο Κονσεϊσάο μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Την ίδια ώρα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ετοιμάζεται μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη για δεκαήμερο ταξίδι στην Αργεντινή με προγραμματισμένο ραντεβού με τους ιθύνοντες της Μπόκα Τζούνιορς.

Στο επόμενο παιχνίδι θα πω την απόφαση μου", ξεκαθάρισε ο Κονσεϊσάο που δεν έκρυψε ότι: "Θα είναι δύσκολη", με τον Πορτογάλο να εξήγησε ότι: "Υπάρχει από την μία η οικογένεια μου που με ακολουθεί και από την άλλη η διάθεση μου να παίξω και να προσφέρω στον ΠΑΟΚ όπου έχουμε μία εξαιρετική χρονιά", και κατέληξε ότι θα την κάνει γνωστή: "Πριν τα πλέι οφ".

Σε ερώτηση για το γκολ που πέτυχε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟΚ και αν θα το σύγκρινε με κάποιο από τα προηγούμενά του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: "Δεν υπάρχει κάποιο που ξεχωρίζω. Το λιγότερο ίσως να ήταν αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό μιας και δεν προκριθήκαμε", κι όσο για τον ρόλο βασικού ποδοσφαιριστή στον φετινό ΠΑΟΚ είπε: "Ο ΠΑΟΚ έχει 25 παίκτες βασικούς, δεν μπορεί κάποιος λόγω ονόματος να θεωρείται βασικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: