8 Απριλίου 2009

"Τέλη Μαΐου η πρώτη μεταγραφή" λέει ο Πατέρας

Ο Νίκος Πατέρας, στο περιθώριο του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την Τρίτη, εξερχόμενος μίλησε για τον Παναθηναϊκό αναφερόμενος στις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ομάδα, αλλά και στο μπάτζετ που θα διατεθεί, διαψεύδοντας τα περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Μάλιστα ο πρόεδρος του τριφυλλιού είπε πως η πρώτη μεταγραφή θα ανακοινωθεί τον Μάιο, ενώ στήριξε τον Τεν Κάτε στο θέμα των διαρροών.

Οσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών της Σούπερ Λίγκας ξεκαθάρισε πως προχωράνε κανονικά με NOVA και ΣΚΑΪ.

«Αυτά είναι παραμύθια, αφού υπάρχει διαθέσιμο ένα υπόλοιπο από την προηγούμενη αύξηση», σχολίασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε ερώτηση αν επίκειται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, προσθέτοντας όσον αφορά τις μεταγραφές πως «δεν θέλουμε να κάνουμε άλλα λάθη στις μεταγραφές, ούτε θα κάνουμε άσκοπες σπατάλες. Την πρώτη μεταγραφή θα την περιμένετε τέλη Μαΐου».

Ο Πατέρας παρότι πιέστηκε δεν θέλησε να μπει σε ονοματολογία τονίζοντας ότι «θα το δείτε αν θα είναι μεγάλο όνομα», ενώ στήριξε τον Χενκ Τεν Κάτε στο θέμα των διαρροών από τα αποδυτήρια.

«Δεν είμαι σίγουρος αν αυτές οι διαρροές είναι από τα αποδυτήρια ή είναι είναι ράδιο αρβύλα. Ο προπονητής κάνει καλά την δουλειά του. Ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό τομέα έχει να δείξει πάρα πολλά.

»Είναι μομφή κατά αυτών που κατά καιρούς γράφουν πράγματα χωρίς αποδείξεις. Και εγώ μπορώ να σας πω πέντε πράγματα που να μην ισχύουν και να μην μπορώ να τα αποδείξω».

Για το θέμα του γηπεδικού είπε οτι «ελπίζουμε μέχρι το Πάσχα να έχουν εκδοθεί οι άδειες εκσκαφών και να ξεκινήσουμε τα έργα».

Τέλος, για τα τηλεοπτικά είπε: «Σήμερα (σ.σ.: Τρίτη 7/4), μαζευτήκαμε να ψηφίσουμε για τα τηλεοπτικά. Συμφώνησαν οι 13 ΠΑΕ με την NOVA και τον ΣΚΑΪ, ο Ολυμπιακός και η Λάρισα με την ΕΡΤ, ενώ ο Λεβαδειακός απουσίαζε. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, συμφωνήσαμε όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: